ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatori

ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatori Mareste imaginea.

Stiati ca detoxifierea este necesara nu doar inainte de sarbatori, ci si dupa, pentru a scapa de efectele exceselor alimentare? Daca anii trecuti, friptura, drobul, cozonacul, ouale rosii de pe masa de Pasti v-au creat unele probleme digestive (balonari, indigestii, poate chiar tulburari la nivelul ficatului sau al vezicii biliare), anul acesta nu trebuie sa va mai faceti griji. Incepeti o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp si nu veti mai avea asemenea problem dupa Sarbatorile Pascale! Nu e o tragedie nici daca va mai ingrasati putin de sarbatori. Cu ajutorul fibrelor ColonHelp veti slabi fara sa va infometati.

Detoxifiere si digestie mai buna cu ajutorul fibrelor ColonHelp

Stim cu totii ca dupa excesele culinare de sarbatori apar balonari, indigestii. Aceasta se intampla pentru ca alimentele traditionale de pe mesele de sarbatoare sunt sarace in fibre. Necesarul zilnic de fibre pentru o digestie optima este de 24-35 g. Din pacate insa, in general, noi consumam mai putin de jumatate din aceasta cantitate – doar 10-12 g fibre zilnic. Mesele de sarbatori nu fac exceptie in acest sens.

ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatorile pascale

Iata de ce suplimentul de fibre ColonHelp este absolut necesar! Doza zilnica de ColonHelp va asigura 16 g de fibre de cea mai buna calitate!

ColonHelp este un detoxifiant si reglator intestinal 100% natural, pe baza de fibre din seminte de in si psyllium si plante cu proprietati detoxifiante (patrunjel, chimen, oregano, coriandru). Alaturi de aceste plante, argila face din ColonHelp un ajutor pretios in curele de detoxifiere. Fibrele din semintele de in si psyllium, introduse in formula ColonHelp, accelereaza tranzitul, prevenind balonarile, iar chimenul este eficient in reducerea cantitatii de gaze la nivel intestinal. In lipsa fibrelor, resturile alimentare fermenteaza si intra intr-un proces de putrefactie prelungit in colon, acesta se transforma in „groapa de gunoi“ a organismului, iar toxinele neeliminate sunt recirculate in organism. Fibrele din ColonHelp leaga toxinele si le elimina inainte de a fi repuse in circulatie.

ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatori

ColonHelp rezolva problemele de tranzit intestinal

O problema care apare frecvent ca urmare a exceselor alimentare si hranei lipsita de fibre este constipatia. Daca va confruntati cu probleme de tranzit intestinal, cresterea aportului de fibre este cea mai buna solutie. Fibrele ColonHelp sunt un remediu eficient pentru stimularea tranzitului intestinal, respectiv pentru deplasarea rapida a bolului alimentar prin intestine si pentru eliminarea completa a reziduurilor. Odata ajunse in intestin, fibrele de in si psyllium din ColonHelp se umfla si absorb substantele toxice, stimuleaza peristaltismul si usureaza tranzitul intestinal.

Un studiu efectuat in SUA a demonstrat eficienta fibrelor de psyllium in tratarea constipatiei. Participantii la studiu au primit zilnic cate 5 g de psyllium. Dupa o luna de tratament s-a observat ca numarul scaunelor a crescut de la doua la opt pe saptamana. ColonHelp contine psyllium de cea mai buna calitate, cu puritate de 98-99%, care alaturi de semintele de in regleaza tranzitul in mod eficient si fara a provoca dependenta, asemenea laxativelor obisnuite.

Adio, kilograme dupa sarbatori!

Mesele copioase de sarbatori pot avea drept consecinta si cateva kilograme in plus. ColonHelp va ajuta si in acest caz. Fibrele ColonHelp va ajuta sa scapati de kilogramele in plus fara sa va infometati. ColonHelp actioneaza cu un balonas gastric vegetal, care da senzatia de satietate pentru mai mult timp. Sub actiunea apei, fibrele isi maresc de cateva ori volumul in stomac si, administrate inainte de mese, reduc considerabil capacitatea acestuia.

ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatorile pascale

ColonHelp va ajuta sa va corectati dieta!

Iata planul de atac pe care vi-l propune ColonHelp pentru a elimina toxinele si pentru a scapa de kilograme dupa sarbatori:

1. Inlocuiti micul dejun cu portia de ColonHelp si iaurt!

Produsul ColonHelp se administreaza in amestec cu iaurt natural, constituind un mic dejun rapid, consistent si sanatos. Daca doriti sa slabiti puteti inlocui chiar si cina cu iaurt si ColonHelp! Digestia este mai lenta in partea a doua a zilei, activitatea sistemului digestiv se reduce, noaptea avand loc procesele care tin de detoxifierea organismului. De aceea este important sa avem o cina usoara si sa nu recuperam la masa de seara tot ce am pierdut in timpul zilei. Vreti o cina usoara si sanatoasa? Tot ColonHelp este solutia!

ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatorile pascale

2. Consumati 2 litri de apa pe zi!

Putem compara fibrele ColonHelp cu un detergent care curata organismul de toxine. Ca orice detergent, fibrele au nevoie de apa pentru a elimina toxinele. Veti scapa pe de o parte de toxinele acumulate dupa mesele copioase de la Pasti si, pe de alta parte, pana la vara veti avea cu 4-5 kilograme mai putin!

3. Incercati sa ii convingeti si pe cei din familie sa inceapa o cura de detoxifiere!

In familie, sansele de reusita ale curei de detoxifiere sunt mai mari. Alaturi de cei dragi, schimbarea stilului de viata si a regimului alimentar se realizeaza mai usor. O cura de detoxifiere nu trebuie sa va duca cu gandul la o lista lunga de pastile sau la un regim alimentar strict. O cura de detoxifiere este un prilej sa eliminati din dieta alimentele rafinate, sarace in fibre, dar bogate in E-uri. Puneti-va de acord cu restul familiei ca de acum inainte in frigiderul dumneavoastra sa se gaseasca multe fructe, legume si, bineinteles, ColonHelp.

Detoxifierea cu ColonHelp va reda pofta de viata!

O cura completa de detoxifiere cu produsul ColonHelp dureaza 3 luni. ColonHelp va imbunatati functionarea intregului organism prin eliminarea toxinelor. Veti observa reglarea tranzitului si rezolvarea constipatiei, reducerea refluxului gastric si disparitia balonarilor, un control mai bun al glicemiei si scaderea nivelului colesterolului. De asemenea se vor ameliora simptomele colonului iritabil. ColonHelp va va ajuta sa aveti avea o imunitate puternica, un somn mai bun, va va ajuta sa uitati de migrene. ColonHelp va face oboseala cronica sa dispara!

ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatori

Primavara aceasta, ColonHelp este alegerea perfecta pentru sanatatea dumneavoastra!

Produsul ColonHelp poate fi achizitionat prin Call Center Zenyth Pharmaceuticals (tel. 021.3.000.000), online pe site-ul www.colonhelp.ro sau din farmacii si magazine naturiste.

Pe aceeaşi temă

15 Aprilie 2014

Vizualizari: 1601

Voteaza:

ColonHelp si detoxifierea dupa sarbatori 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE