Onconovical - Tratamentul european pentru sanatatea celulelor

Onconovical - Tratamentul european pentru sanatatea celulelor Mareste imaginea.

Onconovical - Tratamentul european pentru sanatatea celulelor

Onconovical este un produs antitumoral de exceptie, pe baza a 19 plante ce lupta impotriva afectiunilor celulare dar si a altor complicatii din organism. El contine de asemeni extract din samburi de caise, bogat in vitamina B17, reprezentand substanta activa principala din ingredientul Onconovical Atomizat. ONCONOVICAL este tratamentul natural care lupta cu o viteza uimitoare in organism impotriva radicalilor liberi, celulelor haotice dar si impotriva dezechilibrelor Yin/Yang din organism care pot fi cauza oricarei afectiuni.

Formula acestui produs asigura aportul necesar refacerii si oxigenarii celulare.

Reface energia vitală a organismului și sângele, fortifică toate organele și restabilește echilibrul interior. Astfel, pacientul primește un sprijin puternic pentru a ține sub control evoluția diverselor afectiuni și a reduce complicațiile care apar în terapiile convenționale.

Ce contine Onconovical?

1. Pulbere din samburi de cais - bogat in amygdalina

Laetrile (adică amygdalin sau vitamina B17) si terapia cu aceasta substanta este una dintre cele mai populare si mai cunoscute tratamente alternative pentru bolile grave.
Laetrile actioneaza prin orientarea si distrugerea celulelor rele si construirea sistemului imunitar cu celule bune.

2. Usturoi

Conține foarte mulți antioxidanți, esențiali pentru funcționarea corectă a sistemului imunitar, precum și pentru prevenirea deteriorării și repararea celulelor

3.Polen

Polenul de albine poate reduce daunele cromozomiale la celulele sanatoase induse de medicamente si chimioterapie

4. Vasc

Vascul a fost demonstrat pentru a elimina efectele secundare ale tratamentelor in boli grave.

5. Turmeric

Ingredientul activ din turmeric este un compus extras ce se numeste curcumina. Studiile internationale au aratat ca Curcumina ajută la prevenirea si tratarea mai multor afectiuni grave, inclusiv mamare, pulmonare, de stomaca, hepatice, si de colon datorită proprietăților sale antioxidante.

6. Astragalus

Acest ingredient elimina, oboseala, durerile si efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei.

7. Orz Verde

Are efect anti-inflamator si reducele senzatiile de greata, caderea parului si alte efecte adverse. Este cunoscut ca fiind un ingredient ce ajuta in bolile grave, intestinale de colon si de pancreas.

8. Momordica

Reface rapid organismul si cicatrizeaza ranile. Este indicat in reducerea tumorilor la nivelul pielii.

9. Reishi

Echilibrează sistemul imunitar și diviziunea celulară normală; stimulează celulele NK, crește producția de interferon gamma și factorul de necroză tumorală (TNF alfa); reduce invazitatea celulelor anormale - scade expresia metaloproteinazelor MMP2 și MMP9; reduce efectele adverse ale chimioterapiei și radioterapiei asupra măduvei osoase hematogene

10. Aronia

Utila in paralel cu tratamentul alopat. S-a descoperit ca adaugarea extractului aronia la gemcitabina (un medicament utilizat in chimioterapie, in tratamentul afectiunilor grave de pancreas) a fost mai eficace la stoparea creșterii celulelor nocive decat daca s-ar fi administrat doar chimioterapia.

11. Cactus

Previne bolile grave prin modularea markerilor de apoptoză și inhibarea căii inflamatorii, are proprietăți antioxidante

De asemeni , Onconovical Atomizat, ingredientul cheie in tratarea si preventia bolilor grave a mai folosit substante si plante active in otetul de kombucha# pentru a se asimila rapid in organism. Capsula vegetala este o inovatie in medicina naturista, deoarece este realizata din orez, lucru ce favorizeaza procesul de absorbtie al tratamentului

#Otet de Kombucha – apa purificata, zahar, cultura de kombucha, otet de mere, pulbere din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis), pulbere din radacina de Ghimber (Zingiber officinalis), pulbere din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), pulbere din frunze de Busuioc (Ocimum basilicum), pulbere din fructe de Ardei-iute (Capsicum annuum).

MAI MULTE DETALII PE SITE-UL OFICIAL : WWW.ONCONOVICAL.RO SAU LA TEL. 0723.269.701

Articol sponsorizat
 

Pe aceeaşi temă

08 Martie 2019

Vizualizari: 5315

Voteaza:

Onconovical - Tratamentul european pentru sanatatea celulelor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE