Sanatatea este in noi!

Sanatatea este in noi! Mareste imaginea.

500.000 este numărul estimativ al profesioniştilor din domeniul sănătăţii care prescriu medicamente homeopatice la nivel mondial. Medicul homeopat este medicul care, suplimentar studiilor sale de medicina, a decis să-şi completeze formaţia studiind şi terapia homeopată (alături de multe alte metode terapeutice autorizate). El ştie şi prescrie la fel de bine şi medicamente alopate în combinaţie cu cele homeopatice şi o face cu discernământ ori de câte ori necesităţile clinice o impun. Mai mult, abordarea homeopatică, departe de a ignora sau contrazice, o integrează şi completează pe cea clasică. Astfel, homeopatia a intrat cu drepturi depline în arsenalul terapeutic al medicului şi al farmacistului.

Misiunea de a dezvolta la nivel mondial un proiect de sănătate bazat pe o abordare medicală și științifică a homeopatiei şi de a pune la dispozitie, pentru fiecare pacient și fiecare profesionist din domeniul sănătății, medicamente homeopate de înaltă calitate, fiabile și reproductibile si mai ales, de a duce mai departe beneficiile tratamentului homeopatic, continua si vara aceasta prin prezenta Dlui. Dr. Sorin Cadar la Social Media for Parents, editia 2016. Evenimentul, dupa cum spun organizatorii, aduna in acelasi loc parinti activi in mediul online si dezbate tendintele in parenting, idei de promovare si noutati din social media. Accentul este pus pe networking, inspiratie si tendinte.

Dr. Sorin Cadar este medic primar ORL, specialist Homeopatie, Instructor CEDH (Centre D'Enseignement et Developement d'Homeopathie) si Presedinte al Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica.

Sonia Argint Ionescu, prezentator TVR, blogger si mamica fericita este cea care ii va adresa Dlui.Dr. Cadar cateva intrebari.

În prezent, homeopatia are o largă răspândire pe plan mondial și este practicată în cadru legal, organizat în mod oficial, de către medici cu drept de practică în peste 100 de țări. În România, ea este recunoscută de Ministerul Sănătății şi practicată oficial de medici cu pregătire postuniversitară de specialitate.

„ Homeopatia stârneşte încă întrebări ştiinţifice, dar ea aduce adevărate răspunsuri la nivel medical. Ea este una din căile de expresie ale medicinei, pur şi simplu.” – Christian Boiron.

Despre homeopatie si despre ce inseamna aceasta se va discuta din nou pe data de 20 Iulie la Social Media for Parents impreuna cu Dl.Dr. Sorin Cadar.
 

13 Iulie 2016

Vizualizari: 2047

Voteaza:

Sanatatea este in noi! 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE