Trifyla - protector digestiv complet

Trifyla - protector digestiv complet Mareste imaginea.

Termenul “Ayurveda” provine din limba sanskrita, fiind o alaturare a doua cuvinte: “ayus”, care inseamna viata si “veda” care inseamna “stiinta”. Prin urmare, Ayurveda inseamna “stiinta vietii” si este considerata a fi medicina traditionala indiana.

Sistemul medical ayurvedic este unul foarte complex, fiind impartit in opt ramuri, de la folosirea optima a plantelor medicinale pana la chirurgie si psihologie. Acest sistem este unul foarte vechi, datand de peste 5000 de ani; cu toate acestea vom descoperi cu uimire ca este un sistem de actualitate, care contine raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care ni le punem in prezent. Ayurveda insa depaseste cu mult limitele unui sistem medical. Scopul ayurvedei nu este numai acela de a trata boli; ayurveda ne invata atat cum sa ne vindecam cat si cum sa ne mentinem si sa ne protejam sanatatea, cum sa ne prelungim viata. Ayurveda trateaza omul ca pe un intreg, gandit ca o unitate intre corp, minte si suflet. Deci este un sistem cu adevarat holistic, un sistem integral.

TRIFYLA este un produs ayurvedic inspirat de un amestec de fructe indiene si anume: Amalaki, Haritaki si Bibhitaki. Un fapt cu totul extraordinar la acest amestec este acela ca aria sa de actiune este foarte extinsa, un numar relativ mic de combinatii de plante indiene avand un efect general atat de complex. Aceasta se datoreaza actiunii simultane asupra celor trei factori care stau la baza stiintei ayurvedice si care controleaza starea noastra de sanatate sau de boala. Atunci cand acesti factori sunt in echilibru, ne simtim bine atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere mental si emotional. Excesul sau deficitul unuia dintre ei poate cauza insa afectiuni mai mult sau mai putin grave.

Sistemul ayurvedic de diagnostificare, in ciuda faptului ca nu foloseste o aparatura sofisticata, este unul foarte precis, furnizand informatii complete despre natura dezechilibrelor existente in organism. Astfel, cand unul dintre factori se afla in exces, se urmareste readucerea lui la starea normala concomitent cu o amplificare a caracteristicilor complementare corelate cu ceilalti doi factori. Cand insa dezechilibrul este foarte complex, ecuatia devenind foarte complicata, este nevoie de un amestec la fel de complex si eficient in actiunea sa curativa. TRIFYLA este exact unul dintre aceste remedii, folosite de catre persoanele cu afectiuni grave, dar si de catre persoanele sanatoase care doresc sa-si pastreze tineretea si vigoarea.

Tractul intestinal este privit in Ayurveda ca fiind cea mai importanta cale de acumulare si eliminare a substantelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite in Ayurveda nu doar ca paliativ, ci si ca metode de vindecare a unor boli grave. Amestecul din cele trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru efectele lor antioxidante, purificatoare, tonice si revitalizante, ce contribuie la sustinerea procesului natural de curatare si detoxifiere a intestinelor si colonului in special.

Acest amestec sustine metabolismul in general si ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi diareea si constipatia, prin reglarea tranzitului intestinal. De asemenea, TRIFYLA ajuta la sustinerea sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, fiind o sursa bogata de vitamina C.

Sustine, de asemenea, o buna functionare a sistemului digestiv si circulator, in vederea eliminarii toxinelor acumulate ca urmare a unui metabolism slab.

TRIFYLA este considerat a fi foarte eficient in ceea ce priveste mentinerea si redobandirea starii de sanatate si armonie. In primul rand, are un efect purificator la nivel digestiv, imbunatatind astfel asimilarea elementelor nutritive in organism. Astfel putem explica efectul general de tonifiere si regenerare a tesuturilor.

Studiile experimentale au aratat ca “amestecul celor trei fructe” are o actiune semnificativa in tratarea cancerului, prin distrugerea celulelor tumorale si protejarea celulelor sanatoase. De asemenea, reduce riscul aparitiei cancerului datorita efectului sau anti-oxidant.

TRIFYLA reuseste sa mentina si armonia psiho-mentala. Are efecte remarcabile in ceea ce priveste diminuarea efectelor stres-ului de fond precum si a tensiunii emotionale. Aceasta datorita unui efect direct asupra sistemului nervos.

Terminalia chebula (Haritaki) Are actiuni si efecte antivirale si antibacteriene, laxative si astringente. Este utilizata traditional in unele suferinte ale aparatului urinar, in diareea cronica, precum si in caz de hemoroizi.

Emblica officinalis (Amla) este o planta bogata in proteine vegetale, aminoacizi, vitamine si minerale si oligoelemente. Contine vitamina C in cantitate de peste 100 de ori mai mare decat in mere. Fructele sunt o sursa foarte importanta de vitamina C, au efect diuretic si laxativ, avand o mare valoare nutritiva. Sucul din fructe ajuta la scaderea colesterolului. Planta are proprietati antibacteriene, antivirale si antioxidante.

Terminalia belerica se recomanda in tulburari de tranzit intestinal (diaree), hemoroizi, anasarca. TRIFYLA contribuie:
• la mentinerea starii de sanatate a sistemului digestiv;
• la tonifierea si purificarea organismului, prin sustinerea procesului natural de eliminare a toxinelor;
• la sustinerea capacitatii de autoaparare si de adaptare a organismului la conditiile mediului intern sau extern

08 August 2014

Vizualizari: 2621

Voteaza:

Trifyla - protector digestiv complet 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE