Nu exista inceput mai bun decat alaturi de Dumnezeu

Nu exista inceput mai bun decat alaturi de Dumnezeu Mareste imaginea.

Nu exista alta truda decat sa te rogi. Fa-ti treburile cu modestie si te va iubi Dumnezeu! Porunca iubirii nu este o gluma; trebuie luata in serios. Toate poruncile sunt exclusiv pentru binele nostru. Sa ne crestem copiii in ascultare de Dumnezeu. Mesajul este clar: neaparat, sa Ii urmam Domnului Iisus! Cum scurtam rugaciunea, indata vin ispitele.

Singura revolutie autentica ramane Invierea. Creatia facuta sa vesteasca despre Creator si destinata sa devina Biserica. Doar un singur jug este bun, cel al Domnului Hristos. Biserica a fost preocupata in toata istoria ei sa pastreze adevarul. A fi aproape sau departe de Dumnezeu depinde doar de om, deoarece Dumnezeu este pretutindeni. LUATI-L PE HRISTOS IN VIATA VOASTRA, IN FAMILIA VOASTRA!

Viata Bisericii nu poate fi decat una de invocare a Duhului Sfant. De acum pana in vesnicie, Dumnezeu va ramane cu noi. Orice incercare de vindecare fara Dumnezeu este un esec din start, o iluzie desarta. Luminarea mintii vine de la Dumnezeu ca un raspuns la cautarile noastre. CE VREA DUMNEZEU DE LA NOI? Aici este marea taina a vietii noastre! Ce vrea Dumnezeu sa fac intr-un anumit moment? Innoirea duhovniceasca nu vine fara rugaciune. OBRAZNICIA ALUNGA HARUL DUMNEZEIESC. Tupeul (lipsa de smerenie) alunga evlavia.

IDENTITATE RECUNOSCUTA: Iisus e Domn, nu o creatura perfectibila. Care e identitatea noastra? Putem SPORI doar prin rugaciune.

Intreaga viata IZVORASTE din rugaciune si RESPIRA prin ea. Planurile noastre Il includ pe Dumnezeu! IISUS NU A VENIT SA PUNA CAPAT MORTII SALE, A VENIT SA PUNA CAPAT MORTII NOASTRE!L-am rugat pe Dumnezeu SA NE DEA TOATE LUCRURILE (ca sa ne putem bucura de viata), dar El NE-A DAT VIATA (ca sa ne putem bucura de toate lucrurile).Refuzam sa ne lasam cuprinsi de SUGESTIILE vrajmasului.

Marius MATEI

.

Despre autor

Marius Matei Marius Matei

Senior editor
264 articole postate
Publica din 29 Octombrie 2010

Pe aceeaşi temă

30 Decembrie 2013

Vizualizari: 3450

Voteaza:

Nu exista inceput mai bun decat alaturi de Dumnezeu 4.50 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE