A treia editie a taberei de iarna de la Marisel

Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj in colaborare cu Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani, filiala Cluj-Napoca organizeaza in perioada 3-7 februarie 2014, a treia editie a taberei de iarna de la Marisel.

La aceasta editie participa 27 de copii cu varsta cuprinsa intre 8 şi 12 ani si 53 de adolescenti cu varsta intre 13 si 18 ani, insotiti de 15 tineri voluntari de la cele doua asociatii. In tabara este prezent si Pr. Adrian Santioan, care se va ocupa de programul religios si de activitatile catehetice. Pe parcursul taberei tinerii participa la ateliere de creatie, jocuri de echipa si de exterior, discutii tematice, excursii si drumetii.



Potrivit coordonatorului activitatilor de tineret din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil: „Pe durata celor cinci zile Pr. Adrian va vorbi despre virtutile crestine, care le regasim la persoana Mantuitorului nostru Iisus Hristos si la sfintii sai. Vor avea loc de asemenea si discutii catehetice despre virtutile de capatai, precum rugaciunea, ascultarea, harnicia care vor fi tratate pe grupuri de discutii moderate de voluntari. In tabara vor fi organizate si diverse ateliere de creatie printre care atelier de litografie, de confectionat cruciulite si bratari, atelier culinar, drumetie, atelier de modelaj, de decorare de tricouri cu vopsea textila si atelier de dansuri populare”.

Pe langa aceste ateliere de creatie organizatorii au pregatit copiilor si adolescentilor ce participa la editia din acest an a taberei de iarna de la Marisel si concursuri si intreceri sportive, sanius si alte activitati specifice anotimpului de iarna, dar si jocuri si programe recreative.

Sursal radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

04 Februarie 2014

Vizualizari: 482

Voteaza:

A treia editie a taberei de iarna de la Marisel 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

ASCOR

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE