Aparat medical donat de Arhiepiscopia Craiovei Spitalului Filantropia

Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova a primit vineri, 16 iunie, un aparat model Plasmathern pentru dezghețare plasmă și încălzire pungi sânge. Evenimentul a avut loc în prezenţa Înaltpreasfinţitului Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei şi a d-nei Dr. Olguţa Alice Vrâncuţi, Managerul Spitalului Filantropia, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Maternitatea unităţii spitaliceşti.

“Este un aparat de înaltă performanţă necesar dezgheţării plasmei şi încălzirii sângelui, care ne este foarte util în special pentru tratarea cazurilor urgente. De aceea, considerăm această donaţie ca o binecuvântare pentru cadrele medicale şi pacienţii acestui spitat şi chiar pentru întregul sistem medical”, a precizat Managerul Spitalului Filantropia, Dr. Olguţa Vrâncuţi.

La rândul său, IPS Părinte Irineu a exprimat bucuria de putea veni în sprijinul celor aflaţi în suferinţă şi a dat asigurări că asemenea fapte vor continua şi în viitor. “Ne bucurăm că putem veni în sprijinul celor care au mare nevoie de acest ajutor pe care noi îl oferim din inimă, îl oferim cu multă dragoste creştină şi vă asigurăm că nu este vorba despre un gest singular, ci face parte dintr-un program mai amplu pe care îl derulăm anul acesta în şcoli şi spitale, în numele Bisericii, în numele preoţilor şi a tuturor credincioşilor”, a spus Mitropolitul Olteniei.

La final, jurnaliştii prezenţi au vizitat locul unde este amplasat aparatul medical donat de Arhiepiscopia Craiovei şi au primit informaţii despre performaţele tehnice ale acestuia şi modul de funcţionare.

Preot Gheorghe Cioiu
Gabriela Firu

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

19 Iunie 2017

Vizualizari: 390

Voteaza:

Aparat medical donat de Arhiepiscopia Craiovei Spitalului Filantropia 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Arhiepiscopia Craiovei

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE