Biserica Sf. Gheorghe, proiect indraznet pentru romanii din Las Vegas


Biserica ortodoxa romana “Sfantul Gheorghe” din Las Vegas a anuntat prin intermediul parintelui sau paroh, pr. Aurel Sas, ca va incepe in cateva luni lucrarile de constructie a lacasului de cult, afirmand ca obtinerea tuturor aprobarilor necesare constructiei se afla in faza finala.

Conform publicatiei romanesti „Las Vegas Romanian Journal”, terenul unde se va construi biserica a fost donat de Lia Roberts, Consulul Onorific al Romaniei in Las Vegas, si este situat la sud est de intersectia strazilor Jones si Charleston, la extremitatea de nord a strazii Red Rock. Cu aceasta ocazie, pr. Aurel Sas a mai anuntat si inceperea scurtelor lectii duminicale, dupa Sfanta Liturghie.

Acestea vor cuprinde invataturi despre ce este Biserica, Sfanta Liturghie, Sfanta Scriptura, de ce este necesar sa mergem la biserica, importanta participarii la Sfanta Liturghie, a spovedaniei si a impartasirii cu Sfintele Taine. Parohia romana mai doreste si incearca organizarea unui cor romanesc in Las Vegas, care va fi dirijat de tanara Adelina, absolventa a Academiei de Muzica din Bucuresti, specializarile Muzica Bizantina si Dirijat Coral. Cei interesati pot lua legatura cu parintele Sas, la numarul de telefon  702-259-9435.
 
Las Vegas, SUA/Romanian Global News    

.

22 Februarie 2006

Vizualizari: 2947

Voteaza:

Biserica Sf. Gheorghe, proiect indraznet pentru romanii din Las Vegas 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE