Buna Vestire in Episcopia Caransebesului

Cu prijejul praznicului Buneivestiri, Episcopia Caransebesului, prin departamentul cultural al Eparhiei organizeaza manifestarea spiritual duhovniceasca numita generic "Binecuvantata esti tu intre femei".

Aceasta manifestare se va desfasura atat la Caransebes, cat si in Resita, dupa urmatorul program:

Miercuri, 25 martie ora 18.00, in sala de festivitati "Episcop Elie Miron Cristea" a Episcopiei Caransebesului.

Joi, 26 martie ora 18.00, in sala LIRA a Liceului de Arta "Sabin Pauta" din Resita.

Acest eveniment este alcatuit din trei momente. In prima parte se vor intona cateva cantari duhovnicesti inchinate Maicii Domnului si praznicului Buneivestiri, in interpretarea grupului "Katharsis" al Episcopiei Caransebesului si se va rosti o meditatie duhovniceasca de catre parintele prof. asist. univ. drd. Vicentiu Romanu referitor la intruparea Domnului. In cea de a doua parte se vor rosti poezii crestine si laice dedicate femeii crestine, in interpretarea elevilor de la Seminarul Teologic "Episcop Ioan Popasu" din Caransebes. In ultima parte a serilor duhovnicesti se vor intona cantari instrumental-vocale din repertoriul romanesc, dedicate mamei crestine.

Aceste seri duhovnicesti se vor bucura de prezenta Preasfintitului Parinte Episcop Lucian al Caransebesului, iar intrarea este libera.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

24 Martie 2009

Vizualizari: 511

Voteaza:

Buna Vestire in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE