Burse scolare oferite de Centrul “Sfantul Vasile cel Mare”

33 de elevi clujeni beneficiaza in acest an de burse scolare oferite de Centrul “Sfantul Vasile cel Mare” aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Clujului. Alte 9 burse vor fi oferite de sponsori clujeni si straini elevilor din clasele I-XII ce provin din familii defavorizate. Prin acest sprijin financiar lunar se urmareste sustinerea materiala si educativa a elevilor pentru a-si putea continua studiile.



Bursierii primesc de la 100 pana la 300 de euro pe an, bani din care sunt cumparate rechizite scolare, imbracaminte, incaltaminte, alimente de baza, medicamente sau sunt achitate abonamentele de transport, in funcție de necesitatile fiecarui copil in parte. Pe langa ajutoarele materiale, elevii mai beneficiaza si de meditatii scolare gratuite, consiliere psihologica, orientare in cariera si programe si activitati recreative.

"Din septembrie 2013 avem inscrisi in proiect 33 de copii, iar acum pe lista de asteptare mai sunt 9 copii, urmeaza sa-i inscriem in saptamanile viitoare. Am dori sa facem si un apel la scoli si biserici pentru a indruma spre noi copiii care ar avea nevoie de serviciile pe care le oferim”, a declarat pentru Radio Renasterea coordonatorul proiectului de burse scolare din cadrul Centrului “Sfantul Vasile cel Mare” din Cluj Napoca, Andrada Berbece.

Atat cei care doresc sa primeasca aceste burse scolare, cat si cei care vor sa sprijine tinerii din familii defavorizate se pot adresa la sediul institutiei de pe str. Aleea Moldoveanu nr 3.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

07 Februarie 2014

Vizualizari: 551

Voteaza:

Burse scolare oferite de Centrul “Sfantul Vasile cel Mare” 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE