Campania 'Povesti din casa mea' in Arhiepiscopia Sibiului

Arhiepiscopia Sibiului a încheiat un parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu privind derularea unei campanii de prevenire intitulată “Povești din casa mea”. Parteneriatul s-a încheiat pentru perioada iunie-septembrie 2016, iar în cadrul acestei campanii sunt derulate diverse acțiuni de prevenire, sensibilizare și informare cu privire la conștientizarea efectelor pe care le poate avea individul în caz de trafic și impactul psihologic al acestuia. Efectele duc la nevoia de intensificare a activităților în domeniul prevenirii acestui fenomen cu accent pe factorii de risc.

Grupul țintă al programului îl constituie copiii și persoanele instituționalizate din Arhiepicopia Sibiului, care, conform datelor statistice ale Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, prezintă o vulnerabilitate ridicată la traficul de persoane.

Primele două acțiuni din cadrul acestei campanii au fost derulate la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cisnădie în data de 3 iunie și la Centrul de Plasament Orlat, în data de 10 iunie.



Autor: Marius Talmațchi
Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

14 Iunie 2016

Vizualizari: 436

Voteaza:

Campania 'Povesti din casa mea' in Arhiepiscopia Sibiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE