Colinde, colinde... cu Corul Symbol


Dupa un concert cu sala plina la Ateneul Roman, in 10 decembrie, Corul de tineret "Symbol", de pe langa Patriarhia Romana, pregateste noi concerte pentru iubitorii colindelor. Dirijorul corului, prof. diacon Jean Lupu ne-a informat ca, duminica 17 decembrie, corul va fi prezent la Biserica Delea Noua din Capitala, unde va da raspunsurile la Sfanta Liturghie, intre orele 10,00 si 12,00, dupa care va sustine un concert de colinde. Luni seara tinerii coristi vor fi prezenti la Filarmonica din Ploiesti in cadrul unui concert de colinde organizat de Protoieria din Ploiesti.

Corul Symbol

"Ii invitam pe ploiesteni, pe prietenii nostri, pe prietenii muzicii corale in general si pe toti cei care iubesc frumosul sa vina la acest concert de la Filarmonica din Ploiesti care se va desfasura intre orele 18,00 si 20,00", a mai spus prof. Jean Lupu.

Corul"Symbol" va reveni la Bucuresti pentru a sustine un alt concert marti, 19 decembrie, intre orele 18,00 si 20,00 la Palatul Parlamentului. Concertul este organizat de Camera Deputatilor.

In data de 20 decembrie va urma concertul organizat de ARCUB, tot in Capitala, in fata Teatrului National, pe estrada din Piata Universitatii. Corul "Symbol" va evolua de la ora 17,20 la ora 17, 50. Ziua urmatoare, joi 21 decembrie, de la 18,00 la 18,30 corul va fi prezent in acelasi loc, iar in 23 decembrie va sustine, de la 11,00 la 13,00, un mare concert la Casa de Cultura a Ministerului de Interne, pentru salariatii de la Hofigal, cei care au confectionat 68 de costume noi pentru corul "Symbol".

"In 24 decembrie, duminica viitoare, in continuarea Sfintei Liturghii vom avea un concert de colinde la Biserica Sf. Visarion. Incheiem aceasta suita de concerte in ziua de Craciun, 25 decembrie, la Biserica din Pipera unde vom participa la Sfanta Liturghie si vom sustine un concert de colinde. Ii asteptam pe bucuresteni sa vina la concertele noastre.", a mai spus prof.diacon Jean Lupu, dirijorul Corului "Symbol".

Dorina Zdroba - realizator Radio Romania Actualitati

.

14 Decembrie 2006

Vizualizari: 3613

Voteaza:

Colinde, colinde... cu Corul Symbol 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE