Concert caritabil la Manastirea Golia

In Biserica cu hramurile “Inaltarea Domnului” si “Acoperamantul Maicii Domnului” a Manastirii Golia din Iasi va avea loc duminica, 5 decembrie 2010, un concert de colinde. Concertul va fi sustinut de Corul “Sfantul Ioan Cucuzel” din Iasi si va avea ca scop strangerea de fonduri pentru reconstruirea Centrului de Pregatire pentru o Viata Independenta a Persoanelor cu Handicap 'REVIS' din Harlau, care a ars in incendiul din aceasta vara. Actiunea va fi organizata de Asociatia de Sustinere Pedagogica Educativa si Reintegrare ocupationala pentru Persoane cu Handicap (SPEhRO) din Iasi.

Corul “Sfantul Ioan Cucuzel” a fost infiintat in luna martie a anului 2007 de dirijorul grupului Gabriel Corolea, fiind format din studenti de la mai multe facultati iesene. Corul a sustinut mai multe concerte in perioada sarbatorilor Craciunului si de Pasti.

Pe 10 decembrie 2010, la Teatrul “Mihai Eminescu” din Botosani, in cadrul unui concert caritabil, “Sfantul Ioan Cucuzel” isi va lansa cel de-al doilea CD intitulat “Noua azi ni S-a nascut”. Discul va aparea cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei. (C. Ciofu)


Sursa: mmb.ro

.

29 Noiembrie 2010

Vizualizari: 567

Voteaza:

Concert caritabil la Manastirea Golia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE