Craciunul aproapelui

 

Craciunul aproapelui

 

In perioada premergatoare Craciunului la Centrul eparhial, in parohiile din Cluj si la asezamintele sociale ale Arhiepiscopiei, persoanele sarace si asociatiile caritabile primesc ajutoare in bani, alimente si medicamente. Astfel, Arhiepiscopia Clujului prin proiectul social "Cutiei Milei pentru saraci" a oferit unui numar de 9 asociatii si asezaminte sociale ajutoare banesti in valoare de 8800 lei. Printre cei care au beneficiat de ajutorul Arhiepiscopiei se numara Asociatia Handicapatilor Motor, Asociatia Nationala a Bolnavilor de Epilepsie, Uniunea Generala a Pensionarilor Cluj, Asociatia Nevazatorilor din Romania, filiala Cluj, Asociatia Bolnavilor de Scleroza Multipla.

 

In cadrul acestei campanii Scoala Christiana si Centrul de Zi din Iris au oferit pachete cu alimente si imbracaminte familii sarace.

 

Si Asociatia Femeilor Ortodoxe, prin programul de asistenta la domiciliu, sprijina 65 de persoane varstnice cu alimente de baza si haine, iar in ziua de Craciun va oferi cadouri pentru toti copiii care participa la Sfanta Liturghia din Catedrala Mitropolitana.

Femeile Ortodoxe au distribuit in aceasta saptamana 100 de pachete copiilor bolnavi din sectia de Pediatrie a Institutulului Oncologic.

 

Biroul de presa arhiepiscopia-ort-cluj.org

 

.

20 Decembrie 2007

Vizualizari: 596

Voteaza:

Craciunul aproapelui 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE