Deschiderea noului an universitar la Universitatea Spiru Haret din Ramnicu Valcea

La Universitatea Spiru Haret Filiala Ramnicu Valcea a avut loc, luni, 3 octombrie, festivitatea de deschidere a anului universitar 2011-2012, pentru studentii Facultatii de Drept si Administratie Publica si pentru cei al Facultatii de Contabilitate si Finante. La eveniment, a participat si Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului.

Cu acest prilej, Preasfintia Sa a tinut un cuvant dedicat momentului festiv si i-a binecuvantat pe studenti și profesori: „Dumnevoastra, cei care ati venit la facultate si doriti sa dobanditi cunostinte noi si sa va formati profesional, aveti aceasta datorie si responsabilitate, nu numai de a dobandi cunostinte pentru specialitatea pentru care va formati profesional, dar si pentru cultivarea sufletului, straduindu-va sa daruiti societatii lucruri frumoase. In acesti ani de studentie va indemn sa cautati mai ales iubirea de frumos, iubirea de adevar si de dreptate, iubirea de oameni si de Dumnezeu. Rugam pe Dumnezeu sa binecuvinteze pe profesorii dumnevoastra si pe dumneavoastra studentii cu sanatate si intelepciune, cu putere si discernamant in a alege binele de rau si de a face numai lucruri bune.

Un an binecuvantat si cu multe realizari”.

La deschiderea noului an universitar au participat si reprezentanti ai autoritatilor locale, personalitati ale vietii culturale valcene, cadre didactice si studenti.

Sursa: arhiram.ro

 

.

04 Octombrie 2011

Vizualizari: 457

Voteaza:

Deschiderea noului an universitar la Universitatea Spiru Haret din Ramnicu Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE