Editura si libraria Sophia va invita la prima lansare din aceasta toamna

Aflandu-ne in Anul Omagial al Sfantului Botez si Sfintei Cununii, continuam seria lansarilor cu o carte care trateaza un subiect despre care putini dintre noi isi doresc sa vorbeasca si sa-l alature tainei sfintei cununii, ajuns, din pacate, deja obisnuit in societatea moderna: divortul.



Cartea pe care v-o aducem in atentie cuprinde marturii ale unor persoane care au trecut prin experienta traumatizanta a divortului. Acestea, desi marcate mai mult sau mai putin de slabiciuni omenesti si subiectivisme, au insa in comun nazuinta sincera spre o intelegere si traire ortodoxa a acestei experiente si a urmarilor ei.

In cea de-a doua parte a ei, cartea reuneste pareri si sfaturi ale unor preoti si psihologi ortodocsi cu o bogata experienta in domeniu.

Materialele incluse in aceasta lucrare au fost selectate in asa fel incat sa acopere un spectru cat mai larg de situatii, probleme si perspective, oferind solutii concrete la diversele probleme particulare de care se lovesc cei care se confrunta, sub o forma sau alta, cu tragedia divortului.

Pentru intelegerea mecanismelor complexe care duc la ruperea legaturii dintre doua persoane care si-au declarat dragoastea si daruirea unul altuia, ii vom avea alaturi de noi pe:

parintele Tudor Ciocan, preot slujitor si duhovnic la capela Spitalului de Ortopedie "Foisorul de foc", un invitat aproape pemanent al emisiunilor religioase realizate de Radio Romania Actualitat si d-na dr. Livia Caciuloiu, consilier psihologic si psihoterapeut, specializat in consilierea adultilor, adolescentilor si familiilor cu diverse probleme: stadiul terminal al unei boli, experiente traumatizante, pierderea unei persoane dragi, separare, divort, doliu, tulburari alimentare, tulburari ale somnului etc.

Evenimentul va avea loc joi, 6 octombrie 2011, ora 18.00, la sediul librariei Sophia - str. Bibescu Voda, nr. 19 (langa Facultatea de Teologie Ortodoxa).

Va asteptam cu drag.
Editura si libraria Sophia
 

03 Octombrie 2011

Vizualizari: 923

Voteaza:

Editura si libraria Sophia va invita la prima lansare din aceasta toamna 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE