Evenimente dedicate cinstirii Sfantului Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel

In zilele de 25 si 26 iulie 2013 Eparhia Argesului gazduieste o serie de evenimente dedicate cinstirii Sfantului Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel.

Programul evenimentelor:

Joi , 25 iulie
Orele 10.

00 -  Aducerea moastelor Sfintei Mucenite Filoteia si se aseaza in biserica Manastirii Negru Voda, alaturi de moastele Sfantului Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel, spre inchinare.

Orele 12.00-14.00 - Crosul: Campionii bucuriei, pentru copii, care se va desfasura pe traseul: Piata Primariei Campulung Muscel - Manastirea Negru Voda, premierea facandu-se la Aghiasmatarul din curtea manastirii.

Orele 18.00 - 20.00: Procesiunea cu moastele Sfintei Mucenite Filoteia si Sfantul Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel, de la Manastirea Negru Voda, pana in Piata Primariei, unde se vor citi cele doua acatiste, Tomosul de canonizare al Sfantului Cuvios Ioanichie cel Nou, precum si Hotararea Chiriarhala ca sfintele moaste sa ramana, spre inchinare, la Manastirea Negru Voda. Intoarcerea sfintelor moaste la manastire.

Orele 20.00 - slujba Vecerniei si a Utreniei, in Aghiasmatarul Manastirii Negru Voda.
                         Inchinare la Sfintele Moaste.
 
Vineri, 26 iulie
 
Orele 7.00 - Aghiasma Mica, Sfantul Maslu, Acatist

Orele 9.30 - Sfanta Liturghie, oficiata in aghiasmatarul Manastirii Negru Voda.
Inchinare la Sfintele Moaste.

 Va facem chemarea de a fi impreuna la aceasta procesiune, rugand pe Dumnezeu sa ne binecuvanteze rugaciunile pentru sanatate si ajutor in toate clipele vietii noastre!
 
Sursa: eparhiaargesului.ro

.

22 Iulie 2013

Vizualizari: 783

Voteaza:

Evenimente dedicate cinstirii Sfantului Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE