Hram la Metocul Manastirii Oasa de la Gabud

Astazi, 26 septembrie, cand Biserica Ortodoxa face pomenirea Adormirii Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan, Metocul Manastirii Oasa, din localitatea Gabud, protopopiatul Aiud, judetul Alba, isi praznuieste hramul.

Tot astazi se incheie a II-a etapa a Taberei Nationale Studentesti Parintele Teofil Paraian organizata la Metocul Manastirii Oasa, din localitatea Gabud.

Tabara duhovniceasca Parintele Teofil Paraian si-a propus sa ofere studentilor prilejul potrivit pentru a afla raspuns la unele dintre intrebarile si nedumeririle lor, aducand in fata lor modele de viata, sansa de a se cunoaste mai bine, de a deveni mai buni si mai puternici, de a lega prietenii indelungate, autentice si de a descoperi bucuria si ajutorul rugaciunii.

In cadrul taberei, studentii au participat la slujbele manastirii, la conferinte si documentare religioase si culturale, discutii cu tinerii si drumetii. Tinerii au primit costume populare cu ocazia hramului manastirii, iar nu in ultimul rand, pot lua parte la treburile zilnice din manastire.

De asemenea, au avut loc repetitii de muzica pentru sarbatoarea hramului, tinerii putand invata, cu aceasta ocazie, cantece bisericesti din slujba Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan.

Sursa: Radio Reintregirea
 

Pe aceeaşi temă

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 3277

Voteaza:

Hram la Metocul Manastirii Oasa de la Gabud 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE