Intalnire cu reprezentantii mass-media ai Eparhiilor ortodoxe din tara

Reprezentanții mass-media ai Eparhiilor ortodoxe de pe teritoriul României participă joi şi vineri (03 – 04 martie 2016) la o întâlnire cu reprezentanții Centrului de Presă Basilica al Patriarhiei Române. Întâlnirea are loc la Centrul pentru Formare Continuă Dumitru Stăniloae din Capitală.

În cadrul întrevederii vor fi analizate strategii de comunicare și metode practice de a răspunde nevoilor și întrebărilor din societatea civilă.

Domnul Consilier patriarhal Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a precizat că „scopul declarat al întâlnirii este discutarea termenilor şi elementelor care vor compune o strategie unitară de comunicare în cadrul Bisericii Ortodoxe Române”.

De asemenea, se are în vedere „şi o strategie de comunicare extrainstituţională şi anume, relaţia Bisericii Ortodoxe cu mass-media, cu presa din România”.

„Ne dorim ca la sfârşitul întâlnirii să redactăm un proiect comun, un proiect sprijinit pe propunerile pe care le vor face toţi participanţii, proiect de strategie de comunicare pe care îl vom înainta spre evaluare şi Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, ulterior dorind ca propunerile noastre să compună un document care să fie luat în discuţie la o viitoare şedinţă a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române”, a mai explicat Domnul Consilier patriarhal Vasile Bănescu.

Reprezentanții mass-media ai Eparhiilor se vor întâlni pe parcursul celor două zile cu reprezentanții fiecărei componente a Centrului de Presă Basilica: Agenţia de ştiri Basilica, Publicaţiile Lumina, TRINITAS TV, Radio TRINITAS şi Biroul de presă şi relaţii publice.

Sursa: basilica.ro

03 Martie 2016

Vizualizari: 543

Voteaza:

Intalnire cu reprezentantii mass-media ai Eparhiilor ortodoxe din tara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE