Lista parohiilor vacante din Arhiepiscopia Alba Iuliei

In sedinta de lucru din data de 15.03.2012, Permanenta Consiliului Eparhial a aprobat Lista parohiilor vacante pe perioada martie-aprilie 2012.

I. Posturi clericale la categoria transfer*

1). Preot paroh, Parohia Moresti, Protopopiatul Tg. Mures, categoria a III-a Rural – 416 credinciosi (biserica, casa parohiala);
2). Preot paroh, Parohia Iclod, Protopopiatul Blaj, categoria a III-a Rural – 405 credinciosi (biserica, casa parohiala);

Perioada de inscriere: 20 martie – 20 aprilie 2012. Dosarele se vor depune la Centrul eparhial pana la data de 20 aprilie a.c.

Din incredintarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop IRINEU,

Pr. Eugen Moldovan, Consilier adm. bisericesc,
Liviu Stanciu, Secretar eparhial
________________________________________


* Pentru postul de preot, categoria transfer, isi vor putea depune dosarele doar preotii licentiati in teologie care au minim 5 ani vechime in preotie si care nu au fost transferati in ultimii 5 ani.
Dosarul va cuprinde: cererea adresata Chiriarhului, CV-ul, raport de activitate vizat de oficiul protopopesc, adeverinta cursuri si/sau studii post-universitare, copii dupa actele de studii (foaie matricola si Diploma de licenta), declaratie ca va locui in parohie, fisa personala (notarile administrative pe ultimii cinci ani si vechimea in preotie) .

Sursa: Sectorul administrativ-bisericesc
 

19 Martie 2012

Vizualizari: 832

Voteaza:

Lista parohiilor vacante din Arhiepiscopia Alba Iuliei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE