Principii si modele de buna practica in dezvoltarea ONG-urilor


Seminar: "Principii si modele de buna practica in dezvoltarea ONG-urilor"     


Asociatia "Vasiliada", patronata de Mitropolia Olteniei, in parteneriat cu Asociatia "Sprijiniti Copiii", din Arhiepiscopia Alba Iulia, organizeaza in perioada 23-25 ianuarie 2008, seminarul cu tema: "Principii si modele de buna practica in dezvoltarea organizatiilor neguvernamentale". Semonarul se adreseaza ONG-urilor cu specific social, din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Valcea si Olt.

In cadrul seminarului va fi diseminata experienta Asociatiei "Vasiliada" in domeniul managementului organizational, al strangerii de fonduri, al relatiilor publice si calitatii serviciilor sociale, experienta acumulata in cadrul proiectului de dezvoltare organizationala "Sustenabilitate si calitate - solutii pentru credibilitate", implementat pe parcursul anului 2007 cu finantare PHARE 2004, in cadrul componentei Dezvoltarea Sectorului ONG.

Totodata, cu acest prilej va fi lansat Manualul organizatiei, cuprinzand modelul de organizare si functionare a Asociatiei (regulamente, proceduri de lucru, instrumente de lucru si legislatie specifica asistentei sociale), precum si rezultatele proiectului prin care s-a editat Manualul.

Sursa: www.asociatiavasiliada.ro

 

 

 

.

23 Ianuarie 2008

Vizualizari: 858

Voteaza:

Principii si modele de buna practica in dezvoltarea ONG-urilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE