Scoala de Vara la parohia 'Sfantul Vasile cel Mare'

Săptămâna viitoare, la biserica „Sfantul Vasile cel Mare” din Constanța vor debuta cursurile Școlii de Vară parohiale. Astfel, în perioada 31 iulie - 27 august vor fi organizate activități educative și recreative pentru copiii din parohie şi nu numai.

Împărțiți pe grupe de vârstă de 4-9 ani, respectiv 10-14 ani, cei mici vor participa la ateliere de pictură, desen, muzică, dans popular, creație, jocuri, povești și activități sportive. Pentru toate acestea, parohia le va pune la dispoziție un spaţiu în curtea bisericii și sala de mese a Așezământului „Vasiliada”.

Cursurile școlii se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-12.00, după următorul program: luni, Alfabetul sufletului, Psiholog Adriana-Mioara Măgura și Psiholog Cristina Mureșanu (relația copilului cu Dumnezeu, cu sine și cu cei din jur, prin elemente simple de cunoaștere psihologică și duhovnicească, cântec, joc, activități individuale și de grup), marți, Atelierul de Pictură, Artist și Pictor Iconar Mihaela Țigaret, miercuri, Atelierul de Creație (broderie tradițională și cusut pe etamină), Prof. Marinela Ciobotaru, joi, Dansuri Populare, Educ. Gina Luțaș și Elena Tega și vineri, Jocurile copilăriei, Asociația TEAM.

Toţi copiii care participă la activitățile școlii de vară primesc în fiecare zi o gustare oferită de către parohie.

În ultima duminică din august, după slujba Sfintei Liturghii, părinţii şi bunicii vor primi creaţiile celor mici, iar cei care s-au implicat în desfășurarea proiectului, Diplome de apreciere.

Coordonatorul proiectului este preotul Ion Jean, slujitor la biserica „Sf. Vasile cel Mare”.

Și la biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Constanța este în plină desfășurare Școala de Vară ce a debutat pe data de 3 iulie și se va finaliza pe 27 august.

Biroul de Comunicare

29 Iulie 2017

Vizualizari: 798

Voteaza:

Scoala de Vara la parohia 'Sfantul Vasile cel Mare' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE