Seri duhovnicesti in Episcopia Giurgiului

Pe toata perioada Postului Sfintelor Pasti, in Episcopia Giurgiului, sunt organizate seri duhovnicesti cu participarea unor personalitati ale vietii bisericesti. In cadrul intrunirlor sunt prezentate si dezbatute diferite teme legate de viata si trairea duhovniceasca.

Luni, 14 martie, la Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret „Sfantul Ioan Valahul", din incinta sediului administrativ al Episcopiei Giurgiului, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Dr. Ambrozie, a avut loc seara duhovniceasca „Botezul creștin- poarta de intrare in rai”

La eveniment au participat peste 40 de elevi ai Scolii Nr.1 „Sfantul M. Mc. Gheorghe" din mun. Giurgiu, prilej cu care parintele Puflea Nicusor, consilier administrativ, le-a vorbit tinerilor crestini despre Taina Sfantului Botez. De asemenea, parintele Tudor Georgian Bogdan, inspector in cadrul Sectorului Invatamant, le-a vorbit despre importanta și semnificatia duhovniceasca a Botezului, subliiniind faptul ca acest moment reprezinta dezvaluirea iubirii si bunavoirii Parintelui Ceresc pentru fii sai iubiti.

“Deși stau pe aceeași strada cu episcopia, acum este prima data cand insotesc copiii la o seara duhovniceasca. M-a impresionat aici totul, am fost cuprinsa de o emotie pe care nu o pot exprima in cuvinte” ne-a relatat doamna profesor Marlogeanu Ioana, diriginte la una din clasele participante.

La final, copiii participanti au primit iconite si ultimul numar din revista eparhiala.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

15 Martie 2011

Vizualizari: 745

Voteaza:

Seri duhovnicesti in Episcopia Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE