Serile Filocalice la Sfantu Gheorghe

 

Cu binecuvantarea P.S. Ioan Selejan, Episcopul Covasnei si Harghitei, in organizarea Ligii Tineretului Crestin Ortodox Roman, filiala Sfantu Gheorghe si a Centrului Eclesiastic de Documentare "Mitropolit Nicolae Colan", continuand frumoasa traditie a manifestarilor duhovnicesti, in cadrul Serilor Filocalice din Sfantul si Marele Post, credinciosii din Sf. Gheorghe si judetul Covasna au avut bucuria de a intalni si a asculta conferintele duhovnicesti sustinute de preoti si profesori teologi.

 

Astfel, credinciosii, in special tinerii, au avut ocazia sa ii intalneasca pe Pr.

prof. dr. Mihail Milea, de la Fundatia "Sf. Sava" din Buzau, care a sustinut in 1 martie conferinta duhovniceasca cu titlul "Cine este Iisus Hristos pentru mine?" si pe Pr. protopop dr. Florin Tuscanu, Protoieria Roman, care a sustinut in 15 martie conferinta duhovniceasca cu titlul "Postul Sfintelor Pasti - urcus spre Inviere".

 

Organizatorii ii invita pe toti cei doritori de astfel de intalniri spirituale, atat de necesare urcusului nostru duhovnicesc, sa participe in data de 22 martie a.c., ora 17, la Centrul Eclesiastic de Documentare "Mitropolit Nicolae Colan", de langa Catedrala Ortodoxa din Sfantu Gheorghe, la conferinta "Saguna in marturiile din Scheii Brasovului", sustinuta de Pr. prof. dr. Vasile Olteanu, de la Muzeul Bisericii Sf. Nicolae din Scheii Brasovului.

Va asteptam cu drag!

(E.M.B.)

 

 

 

.

20 Martie 2007

Vizualizari: 3243

Voteaza:

Serile Filocalice la Sfantu Gheorghe 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE