Ziua femeii la Centrul Social din Zlatna

De 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, fiecare duce cate o floare, sau poate un buchet, femeilor din viata sa, fie ca e vorba de mama, sora, iubita, sotie etc. Dar, din pacate, prea putini dintre noi isi amintesc si de bunicuta de la tara, care tot femeie este, doar ca ceva mai in varsta… Mai sunt, totusi, oameni cu suflet, care in cinstea acestor bunicute, se straduiesc sa faca un gest, cat de mic, pentru ca si ele sa simta ca aceasta zi este una deosebita, o zi in care trebuie sa fie fericite si bucuroase ca sunt…FEMEI.

Este cazul Centrului de Zi „Sfantul Pantelimon” din Zlatna, care in acest an, s-a straduit, cu ajutorul angajatelor de aici, sa organizeze un spectacol dedicat tocmai acestor femei in varsta, asistate de acest centru. Se stie ca pentru organizarea unei astfel de actiuni este nevoie si de bani, astfel ca, la initiativa asistentei sociale de la centru, cu ajutorul unor copii de la Scoala Generala din Bucium, au confectionat si apoi au vandut martisoare, pentru a strange niste fonduri. In sfarsit, pana la urma, si cu ajutorul unor alti sponsori, am reusit organizarea unui mic spectacol, in care vor fi prezenti copii de la Gradinita nr.

2 din Zlatna, cu un mic program dedicat Zilei Femeii, interpreti de muzica populara, inclusiv o mica si talentata artista de 10 ani, din Bucium Cerbu, Aura Daniela Petricele, un nume de care vom mai auzi, cu siguranta peste ani, pentru ca deja are inregistrari la Etno Tv si apare in diverse spectacole. Pentru a fi putin mai diversificat, am invitat si un grup umoristic, pentru a aduce si putin zambet pe fetele bunicilor, dar „cireasa de pe tort” va fi o invitata-surpriza, o doamna deosebita a cantecului popular, a carui identitate nu o putem inca dezvalui, altfel nu ar mai fi surpriza….

Spectacolul dedicat femeilor de varsta a treia din Centrul Social Sfantul Pantelimon din Zlatan ase va organiza vineri, 5 martie 2010, de la ora 15.00 la Cantina Liceului Horea din Zlatna, ne-a informat Parintele Viorel Porcar, coordonatorul Centrului.

Monica Rusu,
Administratorul Centrului Social Sf. Pantelimon – Zlatna

Sursa: Radio Reintregirea Data: 03 Martie 2010

.

03 Martie 2010

Vizualizari: 678

Voteaza:

Ziua femeii la Centrul Social din Zlatna 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE