Catedrala Mantuirii Neamului, amanata din nou

 

La sedinta de ieri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, proiectul de hotarare privind trecerea unor terenuri din domeniul public al statului in domeniul public al municipiului Bucuresti, pentru acordarea de masuri reparatorii proprietarilor, nu a fost votat. Mai exact, din cauza ca primaria nu mai dispune de teren, proprietarii spatiului dintre Academia Romana si Palatul Parlamentului nu au de unde sa primeasca echivalentul valoric al pamantului, in cazul exproprierii.

 

Primarul general, Adriean Videanu, a sustinut, la inceputul sedintei de consiliu, ca in urma discutiilor cu primul-ministru a convenit sa obtina terenuri in nordul Capitalei de la Agentia Domeniilor Statului. "Doresc ca acest schimb valoric de teren sa se faca mai repede pentru a se incepe lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului si la imobilele care apartin guvernului", a precizat Videanu.

 

In urma votului, edilul a explicat ca va reveni cu proiectul, urmand sa continue discutiile cu Patriarhul Teoctist si cu premierul Tariceanu.

"Nu doresc sa se inceapa santierul cu scandal. De aceea, lucrarile vor fi intarziate in asa fel incat toate documentele necesare sa fie intocmite."

 

.

17 Iulie 2007

Vizualizari: 1249

Voteaza:

Catedrala Mantuirii Neamului, amanata din nou 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE