Ingerul nostru pazitor

Ingerul nostru pazitor Mareste imaginea.

O intamplare cu ingerul pazitor

Doresc sa va spun o intamplare adevarata ce i s-a intamplat unui baiat.
Dumnezeu ma vede daca va mintesc, ceea ce nu fac. Cititi si luati aminte. Multumesc.

A fost un baiat ce asculta pe Dumnezeu. Mergea la Biserica, se ruga dimineata, in timpul zilei si seara, pentru familia sa si pentru cei ce ii sunt lui aproape. Asa ca Dumnezeu ii rasplateste acestuia cu minte si intelepciune. Minte - ca sa deosebesaca binele de rau pe acest pamant si intelepciune - luminarea sufletului, intarirea lui si sporirea spre fapte bune. Dar dupa un timp acest baiat a inceput incet cu incet sa uite sa se roage. A uitat sa faca fapte bune. Nu mai mergea la biserica, nu mai citea din Sfanta Scritura si incepea sa vorbeasca urat cu familia lui. Asa ca Dumnezeu vazandu-l a trimis in cateva seri pe ingerul pazitor cu o foaie ca sa noteze acolo ceea ce se roaga baiatul. Dar de fiecare data cand ingerul mergea seara, pleca foarte trist, cu foaia alba, pentru ca baiatul se culca fara a spune o rugaciune. Asa ca ingerului i sa adunat o hartie alba de la cer pana la pamant din cauza baiatului neascultator.

Intamplarea aceasta ne arata ca trebuie sa fim puternici in virtutea noastra. Baiatul de mai sus la inceput a fost ascultator, dar cu timpul, (cel rau) l-a atras spre lumea aceasta si a uitat sa faca bine. Sa ne rugam deci lui Dumnezeu, pentru ca orice rugaciune este notata in Cartea Vietii iar atunci cand o va deschide Tatal, la judecata finala, sa fie plina spre ajutorul nostru. Sa ne rugam lui Dumnezeu ca sa ne intareasca ingerul pazitor, ca sa ne pazeasca de cel rau. Sa nu-l lasam singur si intristat asa cum s-a intamplat cu baiatul de mai sus.

Sper sa va fie de folos intamplarea aceasta si sa va rugati si voi in continuare pentru toti oamenii. Caci cei ce fac asta din inima, Dumnezeu nu il va uita.

Calin Andrei

Despre autor

Calin Andrei Calin Andrei

Colaborator
1 articole postate
Publica din 25 Martie 2010

26 Martie 2010

Vizualizari: 4957

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Comentarii (1)

  • Ana-Maria LupuPostat la 2010-05-09 16:05

    Foarte adevarat,si eu cand eram copil spuneam rugaciuni,apoi cand am avut prieten,m-am racit fata de biserica,dar acum L-am regasit pe Dumnezeu,caci ingerul meu pazitor m-a povatuit,mi-a luminat mintea,mi-a amintit care este calea pe care incepusem sa merg in copilarie.Aceea este calea dreapta,calea curata,calea dorita de Dumnezeu,calea Lui,cea a milosteniei fata de aproapele nostru,a curateniei sufletesti,sa aducem Slava Lui Dumnezeu zi de zi,pentru toate din viata noastra.Doamne-ajuta la toata lumea!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE