Manastirea Deleni

Manastirea Deleni Mareste imaginea.


Manastirea Deleni

Ridicarea de biserici si manastiri este una dintre marile fapte crestinesti pe care cel evlavios si cu mare dragoste pentru Dumnezeu o poate face in masura puterilor sale. Astfel, evlavia crestina umple localitatile, dar si mai mult padurile, muntii si dealurile cu locasuri de inchinaciune - paraclise, biserici, schituri si manastiri. Astfel a luat fiinta si Manastirea Deleni din judetul Constanta.

Manastirea Deleni

Manastirea Deleni - si scurta ei istorie

Manastirea Deleni este construita pe unul dintre frumoasele dealuri de langa comuna Deleni din judetul Constanta, la o distanta de 700 de metri de drumul national DN3. Pe acelasi drum national mai pot fi vizitate si alte doua manastiri precum Pestera Sfantului Andrei si Manastirea Dervent.

Manastirea Deleni

Manastirea Deleni - marturisirea ieromonahului Casiam Modoran

"Protectorul nostru este Maica Domnului. Hramul bisericii am tinut sa fie Hramul Nasterii Maicii Domnului, sarbatorita pe 8 septembrie. Am venit aici in vara anului 2003 sub ascultarea Inalt Prea Sfintitului Teodosie.

Manastirea Deleni

Am inceput ridicarea Schitului Deleni in colaborare cu autoritatile. Doamna primar si consilierii au avut mare dragoste pentru ridicarea unui schit in aceasta parte a locului. In cele din urma, am pus umarul si am ridicat o biserica din lemn si un corp de chilii."

Manastirea Deleni

Manastirea Deleni - rugaminte de ajutor

Daca doriti sa ajutati constructia Manastirii Deleni puteti depune in contul acesteia, dupa masura posibilitatilor, un mic ajutor. Orice ajutor este bineprimit si binecuvantat prin rugaciunea ce se savarseste si se va savarsi necontenit in aceasta.

Manastirea Deleni

Contul este deschis la Banca - Leumi Bank.

Numar de cont: RO56 DAFB 1052 0004 6931 RO01

Manastirea Deleni

Manastirea Deleni - Localizare pe harta

Manastirea Deleni

Pe aceeaşi temă

15 Iunie 2012

Vizualizari: 9156

Voteaza:

Manastirea Deleni 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE