Rosii umplute cu crema de sardele

Rosii umplute cu crema de sardele Mareste imaginea.

Ingrediente: 6 rosii, sardele in ulei, maioneza de post, 1 lamaie, putina margarina, patrunjel, piper

 

Mod de preparare: Rosiile se spala bine si se scobesc in interior. Sardelele se storc de ulei, se zdrobesc cu furculita, se adauga atata margarina cat este necesar ca sa obtinem o pasta spumoasa. Se adauga maioneza de post, piperul, sarea si putin suc de lamaie. Cu aceasta pasta umplem rosiile. Le aranjam intr-un vas si le bagam in cuptorul deja incalzit cca.

10 minute. Apoi le garnisim cu patrunjel.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 8145

Voteaza:

Rosii umplute cu crema de sardele 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post