Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2013, 23:41:27
neant_ neant_ is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2013
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cei care sustin evolutionismul teist de multe ori adopta argumentele ateilor evolutionisti fara sa le si analizeze, nedandu-si seama ca de fapt acestea tin de ateism si contesta ideea de divinitate.
E corect si nu prea. Caci, asa cum a zis altcineva mai devreme, evolutia e o religie. Si pot zice chiar si numele dumnezeilor ei: timpul si intimplarea. Niste dumnezei profund neputinciosi, daca ma intrebi pe mine. Caci universul, nu-i asa, decade, nu progreseaza.

Citat:
La fel si intrebarea des folosita de evolutionistii atei, este stiintific creationismul. De ce este pusa aceastat intrebare? Pentru ca in creationism e vorba de divinitate, care nu poate fi incadrata in stiinta.
Momentul in care stiinta inceteaza sa mai descrie adevarul si o ia prin balarii.

Citat:
Toata revelatia nu poate fi incadrata la stiinta, pentru ca provine de la Dumnezeu, iar stiinta e ceva limitat, creat de oamenii care sunt si ei limitati.
Corect, dar numai atita timp cit facem distinctia intre stiinta si adevar. Adica exact ce vor ateii sa facem – si exact ce n-ar trebui sa facem.

Citat:
Creationismul e vechi de aproximativ 3000 de ani, cand i-a fost revelat lui Moise cum a creat Domnul lumea
Gresit. Creationismul e vechi de ceva mai putin de 6000 de ani. Caci Adam a transmis oral mai departe ce i-a fost dat sa transmita. Si ce a vazut cu ochii lui.

Citat:
Creationismul stiintific este inventat de protestantii din SUA ca sa contracareze evolutionismul. Incearca sa arate ca evolutionismul e o teorie stiintifica
De fapt, incearca sa arate ca evolutionismul nu e o teorie stiintifica. Dar n-ar trebui sa se oboseasca, caci evolutionistii reusesc asta si de unii singuri…

Citat:
Ciprian a fost banat demult, nu mai poate raspunde. Era tot neoprotestant dar sustinea evolutionismul teist, eu i-am spus ca e probabil singurul neoprotestant pe care l-am intalnit si care sustinea evolutionismul teist.
Am observat asta. Dar am tinut sa nu las comentariile lui fara raspuns in ochii celorlalti. In ochii celor care nu cred in evolutie.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Creationism-Stiintific Tudor Resurse ortodoxe on-line 17 10.11.2012 13:24:16
Puterea vindecatoare a Sfintei Cruci, demonstrat stiintific Laura19 Generalitati 55 15.11.2011 20:46:44
Puterea vindecatoare a rugaciunii, demonstrata stiintific cherub Rugaciuni 21 23.06.2010 08:50:29
Rugaciunile ortodoxe functioneaza- dovedit stiintific florina_drossu Rugaciuni 1 13.12.2009 19:59:49