![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si spre informarea “atotstiutorului” Flavius, evolutia e cea care face exact asta: “demersuri contrare metodei stiintifice”. Sigur ca nu. E singura teorie stiintifica - in timp ce evolutia nu e. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dintotdeauna. Ce zici de exemplu de intreg universul? E de ajuns? Sic! Citat:
Daca te referi la “specia” asta umana atit de involuata (!) incit crede in teoria evolutiei (!), atunci sunt de acord cu tine. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uiti ca traim intr-un univers cazut… |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorbeam recent cu un budist pe un forum american. Dupa ce i-am aruncat rapid evolutia la gunoi (incepind cu big bang), l-am adus in punctul in care sa recunoasca ca tot universul acesta e o iluzie. A fost foarte reticent la inceput, caci doar credea in evolutie, dar in final, cum i-am adus argumente din propria lui credinta, a fost fortat sa recunoasca asta, caci, nu-i asa, Buda al lui e in fond scaparea din aceasta iluzie (maya). Si astfel bietul individ a ramas fara vreun argument, caci daca tot universul e o iluzie, atunci, logic, si Buda al lui e tot iluzie. Impreuna cu calea lui catre… nimic. |
|
|
|||
|
|||
|
Dacă tu nu crezi în evoluție înseamnă că tu nu evoluezi. Păcat!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 18:23:24 |
| Creationism-Stiintific | Tudor | Resurse ortodoxe on-line | 17 | 10.11.2012 14:24:16 |
| Puterea vindecatoare a Sfintei Cruci, demonstrat stiintific | Laura19 | Generalitati | 55 | 15.11.2011 21:46:44 |
| Puterea vindecatoare a rugaciunii, demonstrata stiintific | cherub | Rugaciuni | 21 | 23.06.2010 09:50:29 |
| Rugaciunile ortodoxe functioneaza- dovedit stiintific | florina_drossu | Rugaciuni | 1 | 13.12.2009 20:59:49 |
|
|