Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2009, 09:37:41
condor
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
50% au mers la la botez din interes financiar , material etc, ; ceilalti au mers fie impinsi de cei 50% fie sau certat cu conducerea biserici , sau fie asteapta si ei ceva.
Ati uitat adevaratele motive si "avantaje". Cunoasterea Sfintei Scripturi i-a facut pe multi sa aleaga o alta biserica, a carei invataturi au la baza Cuvantul lui Dumnezeu. Iar la "avantaje" poate fi mentionata atitudinea rudelor, prietenilor, colegilor. Unele persoane au suferit mult, si in familie si in societate (in special la scoala si la locul de munca) pentru ca au ales sa-L urmeze pe Hristos asa cum ne invata Sfanta Scriptura.

Este mai comod sa mergi cu turma, la gramada. Daca incepi sa cercetezi, sa gandesti si sa alegi devii automat "sectar".

P.S. Nu sunt avocatul "fanteziilor spirituale" care dau nastere la tot felul de grupari ciudate (pe drept numite "secte").
Reply With Quote

Tags
dfgergheg

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? Florin-Ionut Secte si culte 90 14.02.2012 13:25:48
problema mea... soulonfire Generalitati 41 18.08.2011 21:46:52
am si eu o problema.. noname Umanitare 6 26.12.2008 00:16:18
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii PadreCory Secte si culte 0 20.06.2008 23:42:10