![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand imi vorbesti despre evolutia sentimentelor umane (care au evoluat dimpreuna cu speciile, nu?) .. incep si eu sa cred ca iubirea este un cuvant.. :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a spus nimeni ca un ateu este incapabil de iubire etc.
Dar cand iubesti cu adevarat (= jertfelnic!), iubesti cu iubirea lui Hristos. Restul sunt doar afecte prezente si la animale. |
|
||||
|
||||
![]()
Frumos ai punctat, Ana ! Topcat face clasica confuzie , dragoste = sex , la asta se rezumă dragostea ce o propovăduiește !
|
|||
|
|||
![]()
Doar frustratii sexual se gindesc numai la sex
|
|
||||
|
||||
![]()
Îmi pare rău că ești frustrat, este problema ta personală !
|
|||
|
|||
![]()
Iubirea lui Hristos e un ideal, la care multi dintre noi incearca sa ajunga. E necesar insa sa ne cunoastem limitele fiziologice, sa nu le negam, sa nu le ignoram, pentru a stii cum sa profitam cel mai mult de pe urma lor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu face lucruri exceptionale. Si nu le face in mod exceptional, ci da cu generozitate oricand, celor care cred. Chiar daca suntem nevrednici! (Si chiar daca avem credinta putina. Cum a vindecat copilul demonizat, al carui tata a zis: "cred, Doamne. Ajuta necredintei mele") Last edited by anna21; 03.12.2009 at 22:19:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai discutat despre generozitatea dumnezeiasca, povesteste asta parintilor cu copii pe moarte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sunt calzi, prietenosi, te trateaza cu dragoste, desi este vizibil cat de mult sufera. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca dragostea umana e reala
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blestemele Sfantului Vasile cel Mare | mihaela_0508 | Intrebari utilizatori | 4 | 03.05.2010 16:52:16 |
despre cartile din care se canta slujba | NiCcoleta | Despre Utrenie | 6 | 21.03.2010 17:54:22 |
PACATELE | ancah | Pocainta | 24 | 24.09.2008 14:04:20 |
|