![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot la acel link vei găsi și restul scriitorilor filocalici. Pe lângă Calist Catafygiotul, foarte mult mi-a plăcut Sfântul Simeon Noul Teolog, când descrie o metodă de rugăciune și starea (până la extaz) pe care o are cel ce se roagă: http://www.filocalia.ro/referate/42/...on_Noul_Teolog |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În privința tușelor, fii liniștit; nu eu mă ocup cu treaba asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Ooof ,dar de ce gindesti asa? De ce sa imi fie mie pe plac? Eu vroiam niste exemple concrete ,din Filocalie sau altceva,care ti-au placut tie in mod deosebit,fara sa te gindesti dc mi-ar place.Am citit linkul anterior cu sf Simeon. Pot sa nu ma exprim? :) Cred ca suntem prea mici ,ca macar sa intelegem ce vorbesc ei acolo,d'apai sa mai si practicam.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de rugat poate și trebuie să o facă oricare dintre noi. Și de la ei putem învăța ce înseamnă rugăciunea. Ceva mai ușor poate că e Sf. Isaac Sirul, iarăși în sfânt care îmi place în mod deosebit, însă nu am găsit decât cartea întreagă, aici, sau un fragment foarte frumos, aici |
|
|||
|
|||
![]()
Cartea sf Isaac Sirul o am si eu pe hartie,si mie imi place :) Ma bucur ca mai e cineva caruia ii place. Acu nu zic ca toate sunt roz,dar un dialog deschis poate ajuta.Multumesc pt osteneala !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinismul practic | andravenache | Morala Crestina | 11 | 12.09.2012 02:36:02 |
Crestinismul lui Eminescu | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 30.01.2010 15:38:33 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
Crestinismul si animalele | cod_gabriel | Generalitati | 6 | 01.10.2007 00:26:09 |
|