Legea adoptiilor de copii in strainatate si siguranta lor

Legea adoptiilor de copii in strainatate si siguranta lor Mareste imaginea.

Pe 13 Decembrie 2012 Moldpres informa cititorii ca: "procedura de adoptie a copiilor domiciliati in Republica Moldova pentru cetatenii moldoveni si cei straini va fi schimbata. O lege in acest sens a fost aprobata astazi de catre Parlament. Legea stipuleaza excluderea posibilitatii de depunere a cererilor de adoptie internationala din partea cetatenilor straini sau apatrizi prin intermediul autoritatilor centrale din statele primitoare. Acest lucru va fi posibil doar prin intermediul organizatiilor straine cu atributii in domeniul adoptiei acreditate. In prezent, sint acreditate 25 de organizatii straine cu atributii in domeniul adoptiei internationale”.

Exista niste stereotipuri care propun ca organizatii private, statale si supra-statale stiu mai bine ceea ce este in interesul copiilor disponibili pentru adoptii decat parintii care vor sa-i adopte si chiar decat copiii insasi.

In urmatoarele randuri voi relata cateva documente incriminante a exploatarii copiilor din punct de vedere sexual si chiar sacrificial, de catre unele organizatii si grupuri cu mare influenta financiara si/sau juridica, dar care cumulativ constituie o minoritate de populatie, comparativ cu oamenii de bine.

Sub diferite mantii de "printi salvatori”, sau "arbitrii ai compasiunii”, se intampla actiuni criminale la care iau parte diferite elemente corupte din toate guvernele nationale. Cu sprijinul acestora si cu concursul organizatiilor supra-statale, oameni care traiesc in palate si care fac bani pe sudoarea daca nu chiar sangele majoritatii populatiei din lume, au o mentalitate si obiceiuri satanice care includ (si nu numai) rapirea, exploatarea si chiar sacrificul de copii.

Deci acest articol este un semnal de alarma si un aviz oamenilor de bine din diverse guverne, organizatii si asociatii, ca sa iasa din acest negot criminal de copii, care duce la suferinta unor suflete nevinovate si vulnerabile. In special acest articol se adreseaza guvernelor nationale, a caror datorie primara este sa apere natiunea, chiar daca asta inseamna opozitia contra intereselor globaliste, corporate si cultice (satanice), care vor exploatarea omului, inclusiv a copiilor.

Biroul Natiunilor Unite defineste traficul uman drept: "procurarea de oameni prin metode nepotrivite cum ar fii forta, frauda, inselaciune, cu scopul de a-i exploata” 1).

In acelasi timp, dupa cum a fost documentat in filmul autobiografic al lui Kathryn Bolkovac "The Whistleblower, 2010” (Informatoarea), Natiunile Unite angajeaza fara impunitate trupe de mercenari care se ocupa CU traficul de copii SUB egida, protectia si imunitatea Natiunilor Unite.

Kathryn Bolkovac documenteaza cum a crezul ca l-a prins pe Dumnezeu de-un picior cand a acceptat o pozitie foarte bine platita cu corporatia DynCorp din SUA, care este angajata de catre Departamentul de Stat American, ca sa recruteze ofiteri de politie pentru Natiunile Unite. Acestia se duc ca sa opereze ca "Forte ale Pacii” in diferite misiuni internationale. Si asemenea "Fortelor Pacii” ale Rusiei in Transnistria, care sunt de fapt acolo ca sa impuste etnicii romani din Estul Moldovei, si acesti politai internationali, sunt angajati in persecutarea populatiei civile din zonele controlate.

Atunci cand Kathryn Bolkovac a descoperit si a raportat superiorilor ca a descoperit diferite filiere unde angajatii corporatiei Dyn Corp, sub autoritatea Natiunilor Unite, faceau trafic de arme si de copii, a fost ea insasi amenintata de catre superiori si a trebuit sa fuga din zona unde lucra (Bosnia), pentru a scapa cu viata. Cu privire la traficul de persoane, aceste trupe ale Natiunilor Unite, cumparau copii si fete pentru prostitutie de la mafiotii sarbi (provenite din tot Estul Europei) si le vindeau in diferite tari occidentale la bordeluri si clienti foarte bogati. Este foarte usr de a atribui aceste cazuri drept "sporadice” sau puse pe seama unor "mere rele care strica reputatia merelor bune”, dar dupa cum documenteaza minutios Kathryn Bolkovac: "disparitia sistematica a fiselor despre traficul uman din arhivele Natiunilor Unite, anularea de investigatii pe aceasta tema de catre superiorii Natiunilor Unite (in special cu privire la angajatii proveniti de la Dyn Corp), cat si obiceiul unor organizatii oculte si a unor indivizi putrezi de bogati de a cumpara minori si fete pentru exploatarea lor, exclud explicatia oficiala a Natiunilor Unite, cat si a lui Dyn Corp, cum ca acestea ar fii numai cateva ‚incidente’ rare. Angajatii Natiunilor Unite (multi de la Dyn Corp,) actioneaza intr-o duzina de tari si raman o grupare secretiva, necontrolata si nelimitata in actiuni, care insumeaza mai multi agenti decat constituie intreaga armata americana. Mai mult, standardurile de a recruta, atrage si de-a administra asemenea forta de militieni este foarte suspecta in motivele reale, fata de cele enuntate in mod oficial In 2001, Kathryn Bolkovac a dat in judecata si a castigat procesul contra lui Dyn Corp, pentru ca a fost data afara tocmai ca si-a facut datoria de a raporta aceste activitati criminale 2) .

Anuntul din ianuarie 2013 al Presedintelui Putin ca interzice adoptiile internationale, ar parea la prima vedere ca o protectie nationala a copiilor fata de aceste grupari internationale de pedofili si traficanti de oameni. Dar, dupa cum anunta Raportul de Trafic Uman al Departamentului de Stat American pe 2012, Rusia este vinovata de exploatarea si/sau disparitia a peste 1,000,000 (un milion) de copii si adulti. An de an, de la venirea lui Putin la putere in 2000 Rusia s-a facut vinovata in mod sistematic de facilitarea la nivel guvernamental al exploatarii, vanzarii si a disparitiei de adulti si copii, includiv prin retelele lor de mafioti rusi in foste colonii precum Ucraina (Valcov-Chilia si Odessa) si Moldova (Giurgiulesti, Tiraspol).

Ca si Natiunile Unite, Rusia ofera la randul sau organizatii de "aparare” a copiilor si a adultilor de exploatare, care insa des au efectul exact opus 3). Deci se pune intrebarea daca interzicerea adoptiilor internationale de catre promotorul armatei de ocupatie din Estul Moldovei si asasinul de jurnalisti Vladimir Putin, este pentru protectia copiilor de catre pedofili internationali, sau pentru a nu pierde monopolul de exploatare a copiilor de catre mafia ruseasca?

Pe langa pedofilia abjecta, de care se fac vinovati atatia miliardari din cercuri oculte, unul din motivele nevoii continuie de copii pe piata neagra, este sacrificul lor unor entitati satanice precum Zeul Baal. Sacrificiul de copii este definit ca: "ritualul de a omori copii pentru a aduce ofrande, si a facilita primirea unor forte sau zeu supra-natural si pentru castigarea unor anumite rezultate” 4).

Daca pentru marea majoritate a oameilor, 98 % dintre noi, aceste notiuni par fanteziste si/sau terminate, odata cu sacrificiul Mantuitorului Iisus de acum 2,013 ani, si respectiv instituirea eucaristiei din timpul liturghiilor (si/sau a altor ritualuri de "spalare a pacatelor” din alte religii, care exclud sacrificiul uman), iata ca raman, in cercurile celor foarte bogati, unele curente de sorginte satanica, unde molestarea si sacrificul copiilor ramane practica comuna pana in ziua de azi, in special in timpul lunii pline, echinoctiuri, s.a.m.d.

Faimosul film "Eyes Wide Shut, 1999” (Cu ochii strans inchisi) al regizorului Stanley Kubric incearca sa dea o idee asupra acestor cercuri elitiste oculte, dar din moment ce regizorul a murit de "cauze naturale’ inainte ca filmul sa fie definitivat, ramane totusi incomplet din punct de vedere al regizorului. Ca fapt divers, sa mentionam aici ca tema "liturghiei satanice”din film, este parte din liturghia romana, care insa a fost inversata 5).

Considerand ca faimoasa cercetatoare americana de origine lituaniana Maria Ghimbutas a declarat cultura Carpato-Danubiana ca fiind cea mai veche din Europa 6), iar ca Doctorul Napoleon Savescu a discutat pe larg cel mai vechi scris din lume ca provenind din Dacia 7), nu pare deloc intamplatoare inversarea limbii daco-romane in cadrul liturghiei satanice din film.

Insa din punct de vedere al locurilor unde astfel de sacrificii au fost documentate, sa mentionam aici cazul Belgiei, de la orgiile occulte ale familiei regale si ale elitei financiare ale tarii , inclusiv cele de la Castelul Amerois 9), la cele din Nordul Irlandei de la Orfelinatul Kinkora 10), Orfelinatul din North Wales 11), sau la servitorul reginei Angliei care avea propria retea de bordeluri pentru pedofili 12) . Statele Unite sunt la randul lor implicate in astfel de retele de pedofilie de la Casa Alba 13) la indivizi in pozitii de putere in sporturi si agentii guvernamentale 14). Iar crimele contra copiilor care au iesit la iveala cu privire la ororile de la puscaria Abu Ghraib comise de "eliberatorii” americani raman in acceasi categorie de crime impotriva femeilor si a copiilor comise de rusi in Afghanistan si in alte zone ocupate de aceste doua imperii 15).

Deci care este morala acestor derulari de crime importriva copiilor, asa putine cat au iesit in fata publicului? Traim intr-o lume unde copiii trebuie protejati si de indivizi, si de cercuri oculte, si de reprezentanti guvernamentali. Cei care au putere de decidere fata de copii, si in aprobarea parintilor lor adoptivi, trebuie sa inteleaga ca au o mare responsabilitate fata de sufletele nevinovate ale acestor copii. A accepta implicit ca exista prietenii cu democratii in Est ca Rusia (Gerald Depardieu), sau ca exista ceilalti prieteni din Vest ca si Comunitatea Europeana/SUA (Titus Corlatean), fara ca sa puricam valoarea fiecarui individ de la caz la caz, poate ca sa duca la aprobarea de adoptii in defavoarea copiilor care trebuie protejati.

Iar toate astea nici nu iau in considerare elemente corupte din cadrul agentiilor de stat si/sau private de adoptie, care foarte des pot pur si simplu sa vanda acesti copii celei mai tentante oferte, fara ca sa le pese nici cat negru sub unghie de soarta acestor copii.

La urma urmei, tot asa cum coruptia nu poate functiona fara angrenarea intregii masinii birocratice statale si internationale, tot asa nici crimele contra copiilor nu pot functiona, daca una sau mai multe elemente din asociatiile guvernamentale si non-guvernamentale, au oameni care sa ramana verticali, integri, etici si profesionisti.

Gabriel Teodor Gherasim

1) https://www.unodc.org/unodc/en/human-trafficking/index.html
2) http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/un-sextrafficking-whistleblower-feted-in-film-2192045.html
3) http://www.defence.pk/forums/americas/190166-us-worst-human-trafficker-russian-diplomat.html
4) http://en.wikipedia.org/wiki/Child_sacrifice
5) http://www.youtube.com/watch?v=BU5VkvcQzOA
6) http://anarchelariu.wordpress.com/2011/02/01/recent-studies-on-the-indo-europeans-first-contact/
7) http://enciclopediagetodacilor.blogspot.com/2011/10/tablitele-de-la-tartaria-cel-mai-vechi.html
http://www.henrymakow.com/the_detroux_case.html
9) http://www.redicecreations.com/article.php?id=359
10) http://chris-ukorg.org/cover-ups/kincora-boys-home/
11) http://chris-ukorg.org/cover-ups/kincora-boys-home/
12) http://www.dailymail.co.uk/news/article-1066171/Buckingham-Palace-butler-ran-paedophile-sex-ring-working-Royal-Family.html
13) http://www.wanttoknow.info/890629washingtontimesfranklin
14) http://www.infowars.com/new-paedophilia-and-bestiality-scandal-compromises-the-cdc/
15) http://www.infowars.com/us-military-investigator-confirms-women-and-children-were-raped-at-abu-ghraib/

Pe aceeaşi temă

16 Ianuarie 2013

Vizualizari: 2148

Voteaza:

Legea adoptiilor de copii in strainatate si siguranta lor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE