Schimbarea sexului

Schimbarea sexului Mareste imaginea.

Pana de curand ne era dat sa auzim sau sa intalnim oameni nemultumiti de familia in care s-au nascut si de timpul venirii la existenta. Toate aceste persoane spuneau ca ar fi fost mai fericite sau implinite, daca aveau alti parinti sau daca traiau in alte vremuri. Nimic mai fals. Implinirea omului, trecerea de la chip la asemanarea cu Dumnezeu, aduce adevarata fericire. Si nu pentru o vreme, ci pentru vesnicie. Iar Dumnezeu a randuit pentru fiecare dintre noi timpul si persoanele cele mai potrivite pentru a ajunge la asemanarea cu El.

In prezent, oamenii nu se mai revolta doar pe parinti si timp, ci si pe propria fire. Unele femei isi doresc sa devina barbati, iar acestia din urma sa devina femei. Nu le mai place randuiala pe care Dumnezeu a asezat-o in creatie. Si astfel, cauta prin interventii chirurgicale obtinerea unei identitati contrar celei originale. Operatiile de schimbare de sex au devenit atat de frecvente in strainatate, incat nu mai socheaza. Au devenit firesti precum o operatie de apendicita.

Numai ca schimbarea sexului nu inseamna nimic altceva decat revolta creaturii impotriva Creatorului. Cand omul Il ignora pe Dumnezeu, nu mai este interesat de ceea ce spune Scriptura: "N-ati citit ca Acela care i-a facut de la-nceput, parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut?" (Mt 19, 4). Si ajunge sa traiasca dupa propriile pofte. Iar omul propriilor pofte este persoana care sta stramb in existenta, sfidand adevarul, dupa cum spun Parintii: "Intr-o minte stramba si lucrul drept se stramba".

Aceste persoane ar trebui sa nu se simta nedreptatite ca au fost aduse la existenta asa si nu altfel. Dimpotriva, ar trebui sa-I multumeasca lui Dumnezeu ca a ingaduit ca ele sa vina la viata.

Pe de alta parte, din cate stiu, operatiile de schimbare a sexului in Romania sunt suportate integral de stat, pe motiv ca transsexualitatea este considerata o boala, o tulburare de identitate sexuala. Eu vad genul ca pe un dar din partea lui Dumnezeu. Si cum El este perfect, nu creeaza imperfect. Nu cred ca Adam a dorit vreodata sa fie femeie sau Eva sa fie barbat. Iar faptul ca astazi avem barbati care in adancul lor spun ca se simt femei si invers, e o dovada ca avem de-a face cu persoane cu tulburari mentale. In loc sa se cheltuiasca banii in vederea stabilirii diagnosticului de tulburare a identitatii sexuale si apoi cu operatia in sine, ar trebui sa ne gandim cate vieti se pot salva cu banii cheltuiti pentru astfel de interventii.

In concluzie, fuga femeii de feminitate si a barbatului de barbatie, echivaleaza cu "iesirea din fire". E de ajuns sa vezi o caricatura, ca sa intelegi ce inseamna "iesirea din fire", sa vezi cum trasaturile chipului sunt strambate. Sa cautam sa desavarsim prin puterea lui Dumnezeu chipul pe care El a dorit sa-l avem si sa nu ne mai chinuim sa desfiguram acest chip.

Adrian Cocosila
 

.
Pe aceeaşi temă

01 August 2012

Vizualizari: 8196

Voteaza:

4.73 / 5 din 11 voturi.

Comentarii (4)

  • Andrei PanaitPostat la 2014-08-01 14:22

    Când oamenii nu știu și nu pot deveni îngeri în Hristos, atunci, în nebunia lor devin voluntar o persoană de gen nedeterminat, și chiar mai rău decât atât, pentru că până și la animale genul este determinat. Hierotheos Vlachos, Mitropolit de Nafpaktos şi Sfântul Vlasie

  • Constanta SzlavicsPostat la 2013-08-27 22:58

    Bieti oameni! Cei care sunt nemultumiti de darurile Bunului Dumnezeu, nu-L cunosc, nu-L simt,de aceea cauta mereu implinirea, in lucruri desarte, pierzatoare de suflet si tot cauta, dar niciodata nu vor avea liniste, niciodata nu vor gasi implinirea....caci implinirea este doar EL, Bunul Dumnezeu! Poti avea tot, dar sa te simti de parca nu ai avea nimic, si poti fi lipsit de tot ce tine pamantesc, dar daca Il ai pe EL, simti ca nu-ti lipseste nimic.

  • Marcu AdrianPostat la 2012-10-04 14:13

    Multumesc pentru articol ! Eu unul fac parte din categoria oamenilor pacatosi care nici nu vor sa auda de asa ceva

  • Dragotoniu Petre -RomeoPostat la 2012-08-03 12:51

    Multumesc mult pentru acest articol, cata lumina poate sa aduca in mintea oamenilor pentru a intelege care este cu adevarat voia Lui Dumnezeu cu privire la noi, si care ar trebui sa fie viata noastra morala sau cu adevarat principiile Lui Dumnezeu ca adevarate valori morale. fiti binecuvantat in tot ceea ce veti face in continuare.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE