Circuit Pelerinaj - Grecia

Circuit Pelerinaj - Grecia Mareste imaginea.

Circuit Pelerinaj - Grecia: Sfantul Dumitru - Salonic, Meteora (Manastirile Marele Meteor sau Metamorfosis, Varlam, Sfantul Stefan si Roussanou), Kalambaka (cu vizitarea atelierului de icoane ZINDROS), Manastirea Katoxenia cu Braul Maicii Domnului, Manastirea Cuviosului David cu mormantul Fericitului Iacob, Sfantul Ioan Rusu - Insula Evia, Sfantul Nectarie - Insula Eghina, Sfanta Theodora din Vasta-Peloponez, Sfantul Andrei - Patras, Sfantul Spiridon si Sfanta Teodora - Insula Corfu.

11 zile - transport autocar + ferry boat

480 Euro + 150 lei noi

Plecare: 30.09.2012

Ziua 1. Duminica 30.09.2012 (770 KM)

Plecare din Bucuresti ora 06:00 pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic.

Seara sosire in Salonic* si cazare la hotel Olympus in Paralia Katerini (langa Salonic 70 km spre Atena).

Circuit Pelerinaj - Grecia

*In cazul in care se ajunge la Salonic in jurul orei 19:00 se va face turul de oras: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfantul Dumitru cu vizite , opriri, cumparaturi. In cazul in care se intarzie la vame si in Bulgaria si se ajunge seara tarziu in Salonic, turul de oras Salonic se va face la sfarsitul excursiei.

Ziua 2. Luni 1.10.2012 (450 KM)

Dimineata ora 08:00 se ia micul dejun la hotel.  Ora 09:00 plecare din Paralia Katerini spre Manastirea Katoxenia, care adaposeste Braul Maicii Domnului. Plecare mai departe spre Glyfa si traversare in insula Evia. Vizitarea manastirii Cuviosului David cu mormantul preafericitului Iacob. Mai departe se merge spre satul Prokopi la moastele Sfantului Ioan Rusu.

Circuit Pelerinaj - Grecia

Dupa amiaza se viziteaza Biserica Sfantul Ioan Rusu din Evia. Plecare spre Atena.

Seara sosire in Atena si cazare la hotel Balaska sau Oscar.

Ziua 3. Marti 02.10.2012 (20KM)

Dimineata mic dejun la hotel. Zi libera pentru odihna, shoping etc. Excursie optionala la Manastirea Buneivestiri din Nea Makri cu moastele Sfantului grabnic ajutator Efrem.

Ziua 4. Miercuri 03.10.2012 (16 KM)

Dimineata se ia micul dejun la hotel. Ora 08:30 plecare din hotel si tur de oras ATENA la ACROPOLE, STADIONUL OLIMPIC, CASA PARLAMENTULUI, PIATA SYNTAGMA, PIATA OMONIA, ACADEMIA SI UNIVERSITATEA, BIBLIOTECA NATIONALA, ZAPIO, MONASTIRAKI SI PLAKA.

Circuit Pelerinaj - Grecia

Ora 11:30 plecare din portul Pireu cu destinatia Egina. Ora 13:30 sosire in Egina. Se viziteaza Biserica Sfantul Nectarie si templul Aphaia. Seara cazare la hotel Kariatides in Agia Marina.

Ziua 5. Joi 04.10.2012 (200 KM)

Dimineata mic dejun. Ora 10:00, imbarcare pe ferry-boat cu destinatia Pireu. Ora 11.30, plecare din Pireu pe ruta Elefsina-Corint. Pe drum se face oprire la Canalul Corint.

Din Corint se pleaca spre Micene si se viziteaza site-ul arheologic. De la Micene se pleaca spre Epidavros. Se viziteaza vechiul teatru.

Seara se ajunge in Nafplio si se viziteaza orasul. Seara cazare in Nafplio hotel Nafplia.

Ziua 6. Vineri 05.10.2012 (320 KM)

Dimineata mic dejun. Ora 8:00 plecare din Nafplio pe ruta Tripoli-Magalopoli. Din Megalopoli se merge in Vasta pentru a vizita Biserica Sfintei Theodora (unde pe acoperisul acesteia au crescut 17 arbori, iar de dedesubt izvoreste un rau). Plecare mai departepe ruta Langadia, Olympia.

Circuit Pelerinaj - Grecia

La Olympia se viziteaza site-ul arheologic. Plecare din Olympia spre Patras.

Dupa amiaza se ajunge in Patras si se viziteaza Biserica Sfantul Andrei din Patras.

Circuit Pelerinaj - Grecia

Seara, cazare in Patras la Hotel Delfini.

Ziua 7. Sambata 06.10.2012 (15 KM)

Dimineata Mic dejun. Placare din Patras pe podul Rio-Antirio spre Igoumenitsa. In jurul pranzului sosire la Igoumenita si imbarcare pe ferry-boat cu destimatia Corfu.

Se viziteaza Biserica Sf. Spiridon din Kerkira si orasul (CORFU).

Circuit Pelerinaj - Grecia

Dupa amiaza cazare la hotel Yannis din Ipsos.

Ziua 8 Duminica 07.10.2012 (0 KM)

Mic dejun la hotel. Dupa aceea timp liber pt plimbari, odihna plaja etc.

Ziua 9 Luni 08.10.2012 (240 KM)

Dimineata ora 08:00 mic dejun. Ora 11:00 imbarcare pe ferryboat cu destinatia Igoumenitsa.

Ora 12:40 sosire in Igoumenitsa si plecare cu autocarul spre Ioanina. Tur de oras Ioanina.

Circuit Pelerinaj - Grecia

Plecare din Ioanina pe ruta Metsovo, Kalambaka. Seara se ajunge in Kalambaka. Se opreste la ZINDROS (magazin de icoane, carti, obiecte bisericesti, souvenir-uri, haine de blana etc). La Zindros turistii vor fi intampinati cu suc, se va face o demonstratie de realizare a icoanelor, iar la plecare se va organiza o tombola. Seara cazare la hotel Kosta Famissi.

Ziua 10 Marti 09.10.2012 (190 KM)

Dimineata mic dejun ora 08:00. Dupa aceea se va vizita Manastirea Marele Meteor (Metamorfoseos) si Manastirea Varlaam. Se merge la restaurant pentru a se servi masa (cine doreste). Dupa amiaza plecare din Kalambaka pe ruta Trikala, Larisa, Valea Tembi. In valea Tembi se viziteaza Biserica Sfanta Paraschiva. Plecare mai departe spre Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini la hotel Olympus.

Ziua 11 Miercuri 10.10.2012 (770 km)

Mic dejun ora 8:00. Ora 9:00 plecare din Paralia Katerini spre Salonic. In cazul in care turul de oras nu s-a realizat in prima zi se va efectua acum tur de oras Salonic: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfantul Dumitru cu vizite, opriri, cumparaturi.

Circuit Pelerinaj - Grecia

Plecare din Salonic spre Romania si sosire noaptea tarziu in Bucuresti sau a doua zi in functie de drum si de trecerile prin vame.

Pretul include:

-Transport cu autocar 2-3* Aer Conditionat.
-10 cazari cu mic dejun în hoteluri echivalent 3* (toaleta, dus, Aer conditionat)
-5 traversari cu ferry-boat: Glyfa-Agiokampos (Evia), Pireu-Eghina, Eghina-Pireu, Igoumenitsa- Corfu-Igoumenitsa.
-tnsotitor de grup (cunoscator de limba romana si greaca).

Pretul nu include:

-Asigurare medicala de calatorie obligatorie.
-Intrarile la muzee si obiectivele turistice.(Akropole 12 Euro, Afea, Micene, Epidavros, Olympia cate 8 Euro si Meteora cate 2 Euro la manastire).
-Supliment camera single 190 Euro.

Kretan Tour

Str. Stirbei Voda, Nr.84, Sector 1, BUCURESTI

Tel/Fax: +40 21 3141978

+40-31 4011424

office@kretan.ro

www.kretan.ro

23 Iulie 2012

Vizualizari: 6071

Voteaza:

Circuit Pelerinaj - Grecia 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE