Excursie pe Transfagarasan si Transalpina

Excursie pe Transfagarasan si Transalpina Mareste imaginea.

Oferta Speciala !!! 2 zile de neuitat !!!
Excursie pe Transfagarasan si Transalpina !!!
Profitati acum !!! Locuri limitate !!!

Perioada: 09 – 10 Septembrie 2015


Pitesti – Curtea de Arges – Vidraru – Balea Lac – Cartisoara – Sibiu – Sebes – Alba Iulia – Ramet – Alba Iulia – Sebes – Obarsia Lotrului – Ranca – Novaci – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti.

Ziua I: Miercuri 09.09. Ora 06.30. Plecare de la Dealul Patriarhiei, pe traseul Bucuresti – Pitesti – Curtea de Arges. Pe traseu ne vom opri si vizita Manastirea Curtea de Arges. Excursia continua spre celebra sosea de mare inaltime. Prima oprire va fi la Cetatea Poienari, la ruinele cetatii lui Vlad Tepes. Traseul continua spre Lacul de acumulare Vidraru si incepe frumoasa calatorie pe Transfagarasan. Popas si timp liber pentru pranz la Lacul Balea. Continuam deplasarea la Alba Iulia. Cazare la hotel/pensiune in Alba Iulia

Ziua II: Joi 10.09. Plecare spre Alba Iulia unde vom avea timp sa vizitam Catedrala Reintregirii Neamului, Catedrala Romano-Catolica, Cetatea Bastionara sau Muzeul Unirii. Excursia va continua pe cea mai inalta sosea din tara, Transalpina, unde vom vizita Manastirea Oasa, cu opriri pentru poze si masa de pranz, cunoscuta si sub numele de Drumul Regelui sau Poteca Dracului, cea mai înalta sosea din România are punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m), plecare spre Ramnicu Valcea. Pe traseu vom mai vizita Manastirea Bistrita. Oprire seara, pe Dealul Negru, la Popasul Dedulesti pentru o cina copioasa.

Tarif : 270 lei /pers./ valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful excursiei se recalculeaza.

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- cazare o noapte la hotel/pensiune in camere dbl si trp ;
- mic dejun ;
- însoţitor de grup teolog .

NOTA:
Pentru inscriere se achita un avans de 50%, la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Pe aceeaşi temă

10 August 2015

Vizualizari: 1189

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE