Pelerinaj Israel – Iordania – Egipt

Pelerinaj Israel – Iordania – Egipt Mareste imaginea.

Pelerinaj Israel – Iordania – Egipt


ZIUA 1
– ora – ora 07.45, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – . Ora 10.45 –decolare spre Israel. Sosire, ora 13.

20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv – deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv. Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Haifa–vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul IzvoruluiFecioarei Maria). Apoi se viziteaza CANA GALILEEI–Biserica Minunii si Casa Nuntii (Iisus a savarsit prima minune-a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta). Deplasare la MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.

ZIUA 3
(mic dejun). In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului). Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentruBOTEZUL CRESTINESC. Se trece din Israel in Iordania. Nota–taxele(inclusiv comision) de rezervare si de trecere a frontierelor(Israel-Iordania si Iordania-Israel),in total=40 €, se achita in excursie. Deplasare in zona Bet She`an (Decapolis–cele 10 orase, unde Isus a facut minuni)-tur (2 ore) Amman (vechiul Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolis-ului) cu autocarul. Cina si cazare in Aman

ZIUA 4: (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe dinMadaba si Petra (capitala Nabateenilor) - cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele.Tur Aqaba cu autocarul. Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).

ZIUA 5
: (mic dejun). Deplasare din Iordania in Israel. Turul statiunii Eilat de la Marea Rosie. Timp liber. Excursie la acvariu (include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film). Deplasare din Israel in Egipt. Taxele (inclusiv comision) de viza, de rezervare si de trecerea frontierelor, in total=60 €, se achita in excursie. Cina si cazare in Sfanta Ecaterina (Sinai).

ZIUA 6 : (mic dejun). Urcare (optional) dimineata devreme in tinuta sport pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul unde Moise a primit Decalogul, apoi toti turistii (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Deplasare din Egipt in Israel.Timp liber in Eilat. Plaja si baie in mare. Cina si cazare in Eilat (Marea Rosie).

ZIUA 7
: (mic dejun). Timp liber. Ora 14-plecare din Eilat. Popas in Ein Bokek, la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar). Cina si cazare in zona Cetatea Masada-Marea Moarta.

ZIUA 8
(mic dejun). Excursie (optional- se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 €) la Cetatea Massada–locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Deplasare cu autocarul la Ierihon (cel mai vechi oras din lume – 11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. In BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) se viziteaza locul nasterii lui IISUS-BISERICA NATIVITATII (cea mai veche din lume). Vizita la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

ZIUA 9 (mic dejun). Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR-vizita: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima–undeIISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere:arabesc, evreiesc, armean si crestin)-se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA(artera comerciala)-DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetate. Transfer la aeroport. Ora 21.30 – decolare. Sosire la ora 24.20 in Bucuresti – Otopeni. Cina in avion.

Pret: 825 Euro/pers*


Servicii incluse:

- bilet avion: Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti/ transport cu autocar clasificat 3*
- 8 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 3* în camere duble si triple
-1 cina in avion
- ghizi locali in: Israel, Egipt, Iordania si Bethleem ;
- ghid însotitor

Servicii neincluse:
-asigurare medicala
-intrarile la obiectivele turistice
- bauturile la mese. ● cheltuieli personale/tot ce nu apare la serv incluse(BACSISURI 30 Euro/ obligatorii in Israel se platesc la sosire in aeroport - insotitorului)

Optionale: - Petra-aprox. 50 € si Masada – aprox. 15 €

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane. Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 25 euro/ persoana; in cazul in care grupul este mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional.

*Pentru a beneficia de pretul afisat mai sus trebuie facuta inscrierea cu minim 2 luni inainte de plecare.

AGENTIA DE TURISM IMPERIAL TRAVEL
Tel. : 0740 829.264/ 0748 390.899/ 0755 162.958
E-mail: imperialtravel2013@yahoo.ro
Site-uri: www.imperialsmtravel.ro
www.pelerinajeieftine.ro

 

.

16 Iunie 2015

Vizualizari: 1123

Voteaza:

Pelerinaj Israel – Iordania – Egipt 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE