Pelerinaj Israel

Pelerinaj Israel Mareste imaginea.

Pelerinaj Israel
Plecare din Iasi/Bucuresti

PRET 695 euro
(loc in camera dubla sau tripla , toate taxele incuse ! )

Cazarile se vor face in: Tiberias, Bethlehem

Plecare:
27 martie – 3 aprilie 2015


ZIUA I – 27 martie 2015
Tel Aviv - Haifa

Intâlnire la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti la ora 04.00 cu reprezentantul Agentiei de Pelerinaj. Decolare la ora 06.00 cu cursa Tarom, catre Tel Aviv. Pentru unirea grupului cu pelerinii ce vin din Iasi, se va astepta in Ben Gurion 1 ora si 20 minute. Incepem pelerinajul cu Cetatea Lida, unde se afla mormantul si o particica din moastele Sf M Mc Gheorghe. Ne indreptam catre orasul Haifa, unde se afla Mrea Stella Maris ce adaposteste Pestera Sf Ilie. O scurta oprire, pentru a admira Gradinile Bahai. Ne oprim in Cana Galileii, locul primei minuni a Mantuitorului. Cina si cazare Tiberias .

ZIUA II –28 martie 2015
Nazareth – Cana – Tabgha - Capernaum

Mic dejun.. Vizitam orasul Nazareth: Biserica Sf. Arhanghel Gavriil cu Izvorul Maicii Domnului , Biserica Catolica a Bunei Vestiri si Atelierul Sf. Iosif. Biserica Tabgha, aici a fost săturarea celor cinci mii de oameni cu doi peşti şi cinci pâini; Capernaum - orasul lui Iisus, de unde si-a inceput activitatea mesianica; Muntele Fericirilor, locul unde Iisus a tinut predica fericirilor crestine . Cina si cazare Tiberias

ZIUA III – 29 martie 2015
Tabor – Yardenit - Iordan

Mic dejun. Dimineata vom merge pe Muntele Tabor – Biserica Schimbării la Faţă (transfer taxi). Optional: Plimbare cu vaporasul pe Marea Galilee (10 euro), pe urmele Sf. Apostol Petru, sau se va servi pranzul, gustand din “Pestele Sf. Petru”(20 euro). Plecare spre Râul Iordan – locul unde a fost botezat Domnul Iisus Hristos si Manastirea Sf.Gerasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem .

ZIUA IV – 30 martie 2015
Bethlehem – Mrea Sf Sava

Mic dejun. Incepem cu Biserica Naşterii Domnului, Grota Laptelui, Biserica din Campul Pastorilor, Mănăstirea Sf. Teodosie (incepatorul vietii de obste) unde sa afla si Pestera Magilor . Manastirea Sf. Sava , aflata in pustiul Iudeii , ce dainuie din sec al V lea (transfer cu taxi). Cina si cazare Bethlehem

ZIUA V – 31 martie 2015
Hozeva – Ierihon - Betania

Mic dejun. Ne indreptam spre Mănăstirea Hozeva cu Moaştele Sfântului Ioan Iacob Romanul si pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Apoi intram in Ierihon unde se vizitează: Aşezământul Românesc, vedere generala la Muntele Ispitirii “Carantania”, Biserica Dudul lui Zaheu. Trecem prin Betania – mormantul lui Lazar si Biserica Sf. Maria si Marta . Cina si cazare Bethlehem

ZIUA VI – 1 aprilie 2015
Muntele Eleon – Ghetsimani – Drumul Crucii

Mic dejun. Incepem pelerinajul de pe Muntele Eleon, unde se afla Biserica Înălţării Domnului la Cer, Biserica Sf. Ioan Botezatorul , unde s-a aflat a doua oara capul Inaintemergatorului; Biserica Tatăl Nostru, unde Iisus i-a învăţat pe ucenici cum să se roage, Muntele Maslinilor, Grădina Ghetsimani - locul unde Domnul obişnuia să se roage şi unde a fost prins; Biserica Mormântului Maicii Domnului, Valea Chedronului. Ne indreptam spre Poarta Sf. Stefan pentru a parcurge Drumul Crucii , cu cele 14 statii, ultima oprire fiind Biserica Sf. Mormant . Cina si cazare Bethlehem .

ZIUA VII – 2 aprilie 2015
Muntele Sion – Ein Karem

Mic dejun. Mergem pe Muntele Sion cu foişorul unde a avut loc "Cina cea de Taină" si Pogorârea Sfântului Duh asupra apostolilor; Biserica Adormirii Maicii Domnului. Zidul Plângerii - relicvă din renumitul Templu Sfânt al Ierusalimului construit de regele Solomon . Apoi ne indreptam catre Ein Karem : Biserica ce adaposeste Mormantul Sf Elisabeta. Cina si cazare Bethlehem

ZIUA VIII – 3 aprilie 2015
Lida - Jaffa

Mic dejun . Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom, cu plecare la ora 09.25 pentru pelerinii din Bucuresti , si plecare la 10.50 pentru pelerinii din Iasi.


Nota:
Cazarile se vor face in: Tiberias, Bethlehem

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat cu cate 20 euro de persoana pentru fiecare 5 pasageri minus .

Asigurarea medicală este obligatorie.

Categoria hotelurilor este cea atribuită de ministerul de resort din Israel.

Programul pe zile şi ordinea vizitelor se pot modifica, in functie de situatiile de la fata locului.

Documentul necesar călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii.

În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.

Compania aeriană, poate modifica fara justificari prealabile orarul de zbor, caz în care veţi fi anunţaţi.

Taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania de zbor fara acordul agentiei, ceea ce poate modifica pretul excursiei.

Servicii incluse:
- bilet de avion Iasi-Tel Aviv-Iasi
- 7 nopţi cazare in hoteluri de 4*
- mic dejun si cina
- taxe de aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- transport cu autocar modern, aer condiţionat;
- ghid local vorbitor de limba romana
- taxi Muntele Tabor
- taxi Mănăstirea Sf. Sava
-taxele de intrare la obiectivele turistice specificate în program
-materiale promotionale
-preot/insotitor din partea agentiei
-Certificat de Pelerin

Servicii neincluse:
• băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese
• iesirea noaptea pentru Slujba la Sf Mormant ( aprox 15 euro ), optional
• taxele de tips , meeting si assistence 30 euro
• asigurarea medicala si/sau asigurarea storno
• dejunul cu Pestele Sf Petru, aprox 20 euro (optional)
• plimbarea cu corabia pe Marea Galileii, aprox 10 euro (optional)

AGENTIA DE PELERINAJ
SC Samaria Turism SRL
CUI 22404549
Iasi, str Arcu, nr 1, bloc Tarom, parter

Tel/Fax 0232.226350
Mobil 0729.849.665

www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro

Pe aceeaşi temă

28 Ianuarie 2015

Vizualizari: 1551

Voteaza:

Pelerinaj Israel 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE