Pelerinaj la manastirile din Vrancea

Pelerinaj la manastirile din Vrancea Mareste imaginea.

NOU! CIRCUIT LA MĂNĂSTIRI VRANCENE

24 – 26 Aprilie 2015

,, Rugăciunea inimii este o înnoire a harului Sfântului Botez’’ Sf. Cuv. Vasile de la Poiana Marului-25 Aprilie

Intalnire la ora 06.30 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Mizil – Pietroasele – Buzau – Nehoiu – Intorsura Buzaului – Sf.

Gheorghe – Lacul Sf.Ana – Baile Balvanyos – Tg. Secuiesc – Statiunea Lepsa – Statiunea Soveja – Tisita –Focsani – Buzau – Bucuresti.

Ziua I : Vineri 24.04. Plecare pe Drumul Vinului unde vom opri la Statiunea Viticola Pietroasele de unde putem cumpara diferite vinuri de cea mai buna calitate (inclusiv vinuri de vinoteca), apoi ne deplasam pe raza comunei Berca pentru a vizita Vulcanii Noroiosi, de aici mergem la Biserica Fortificata Prejmer, mai departe ne indreptam spre Lacul Sf. Ana, ca apoi trecand prin Statiunea Balvanyios si Targu Secuiesc sa ajungem in Statiunea Lepsa. Cazare si cina la pensiune.

Ziua II :
Sambata 25.04. Mic dejun. Plecare la Manastirea Lepsa, apoi Statiunea si Schitul Soveja, vizitam Monumentul de la Marasti, apoi Manastirea Trotusanu, iar in jurul pranzului ne oprim in Panciu pentru a vizita Beciul Domnesc Panciu. Plecare la Manastirea Brazi unde se afla moastele Sf. Teodosie de la Brazi, apoi Manastirea Tarnita, Manastirea Buluc, mergem mai departe sa vizitam Focul Viu de la Andriasu de Jos, apoi in drum spre cazare ne oprim la Manastirea Valea Neagra, sosire in Lepsa. Cazare si cina la pensiune.

Ziua III :
Duminica 26.04. Mic dejun. Plecare la Mausoleul de la Marasesti, apoi la Manastirea Dalhauti, participare la Sfanta Liturghie, ne deplasam la Manastirea Cotesti iar de aici la Manastirea Varzaresti, apoi mergem la Manastirea Poiana Marului unde cu o zi inainte(25 Apr.) a fost hramul Sfantul Vasile de la Poiana Marului. Plecare spre Bucuresti pe traseul Ramnicu Sarat – Buzau – Urziceni.

Tarif : 300 lei /pers. valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, sau cazare la hotel tariful excursiei se mareste cu 25 lei.

Tariful incude :
- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- cazare doua nopti la hotel/pensiune ;
- doua cine si doua mic dejun;
- însoţitor de grup teolog.
Tariful nu include :
- intrarile la obiectivele turistice ;
- cheltuieli pt. masa de pranz.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735162701/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

.
Pe aceeaşi temă

21 Aprilie 2015

Vizualizari: 1085

Voteaza:

Pelerinaj la manastirile din Vrancea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE