Pelerinaj de Paste in Turcia - 2010

Pelerinaj de Paste in Turcia - 2010 Mareste imaginea.

Sarbatorile de Pasti in Turcia

Casa Sfintei Fecioare Maria - Efes

1-7 aprilie 2010

Ziua 1: Bucuresti - plecare la orele 07.00 din Dealul Patriarhiei pe ruta Giurgiu - Ruse - Veliko Tarnovo - Capitan Andreevo (Bulgaria) - Kapikule (Turcia) - Edirne (Adrianopol). Traversare cu ferryboat-ul a Stramtorii Dardanele - Canakkale. Cazare hotel 3*.

Ziua 2 : Mic dejun. Plecare catre Kusadasi. Se viziteaza Troia, cetatea antica a Pergamului si Biserica Rosie. Trecere prin Izmir (vechea Smyrna) - tur panoramic. Cazare si cina in Kusadasi - Hotel Tatlises 4*

Ziua 3 : Mic dejun. Deplasare la Efes. Se viziteaza Cetatea Efes (Biblioteca lui Celsus, marele teatru in care a predicat Sf. Apostol Pavel, Biserica Maicii Domnului - in care s-a tinut Sinodul III Ecumenic - anul 431), ruinele bisericii ridicate de imparatul Iustinian si Mormantul Sf. Ioan Evanghelistul, Templul zeitei Artemis (una dintre cele 7 minuni ale lumii). Ora 22:30 - deplasare la Casa Maicii Domnului si PARTICIPARE LA SLUJBA DE iNVIERE , oficiata de un preot ortodox roman. Cazare si cina in Kusadasi Hotel Tatlises 4*.

Biserica Sfanta Eufimia - Calcedon

Ziua 4: Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor in Kusadasi (posibilitate de odihna si de a vizita statiunea). Seara, cazare si CINA FESTIV DE PASTI la Hotel Tatlises 4*.

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre Istanbul pe traseul Kusadasi - Izmir - Balikesir - Bursa. Sosire in Istanbul in cursul serii. Cazare la hotel 3*.

Ziua 6: Mic dejun. Vizitarea Catedralei Sfanta Sofia, construita de imparatul Iustinian in anul 537 , Topkapi- fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David si Cisternele. Timp liber la dispozitia turistilor. Cazare in Istanbul hotel 3*.

Ziua 7: Mic dejun. Plecare spre tara. Popas in Edirne unde se viziteaza Moscheea Selimye. Sosire in functie de formalitatile vamale.

Tarif pelerinaj:

- 275 EURO/pers. Grup minim 35 pers.
Supliment Camera Single: 80 EURO;
Copil 2-12 ani - reducere 50%

Servicii incluse:

-transport cu autocar modern cu AC
- 6 nopti cazare hoteluri 3* si 4*
- 6 mic dejun si 3 cine tip bufet
- ghid roman, preot insotitor
- cina festiva de Pasti.

Servicii neincluse:

- taxe intrari obiective (aprox. 50 Euro/pers.)
- asigurarea medicala
- ghid turc autorizat in interiorul obiectivelor (aprox. 3Euro/pers.)
- excursiile optionale

Acte necesare: pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Nota !

Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.

Basilica Travel
Strada Doamnei, nr. 20, Sector 3, Bucuresti
Tel/Fax: 021/316.35.03
office@basilicatravel.ro

Pe aceeaşi temă

02 Iulie 2012

Vizualizari: 3867

Voteaza:

Pelerinaj de Paste in Turcia - 2010 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE