Pelerinaj la Roma

Pelerinaj la Roma Mareste imaginea.

Pelerinaj Roma- Cetatea Eterna

Plecare: 2 septembrie – 5 septembrie 2015

PRET 495 euro
(loc in camera dubla sau tripla)

Cazarile se vor face in Roma la Hotel Albani 4*,

ZIUA I – 2 septembrie 2015

Intalnire in Aeroportul din Iasi cu insotitorul de grup la ora 13.00. Decolare cu cursa Tarom la ora 15.00 si aterizare in Roma in Aeroportul Leonardo Da Vinci. Transfer la hotel. Dupa cazare se face un tur pietonal la Treptele Spaniole, Fontana Di Trevi, Piata Navona. Cazare Hotel Albani 4* (sau similar).

ZIUA II – 3 septembrie 2015

Mic dejun. Incepem periplul crestin in chiar inima catolicismului: Vatican, Muzee, Capela Sixtina si Catedrala Sf Petru ( locul martiriului Sf Ap Petru si mormantul; moastele Sf Ap Simon Zilotul si ale Sf Ap Iuda, ruda Domnului – sub altarul San Giusepe, aflat pe partea stanga a catedralei, altarul din centru). Se poate visita si Trezoreria, loc unde sunt adapostite multe Relicve Sfinte. Dupa-amiaza vizitam Colosseumul – giganticul amfiteatru construit intre anii 72-80 d.H. situat in centrul Romei, folosit atat pentru luptele cu gladiatori, cu animale, dar si pentru executiile crestinilor care refuzau inchinarea la idoli. Imparatul Traian a sarbatorit victoria asupra Daciei, in anul 107, organizand in Colosseum reprezentatii pe durata a 123 zile, in care au fost sacrificate 11.000 de animale si 10.000 de gladiatori. Deasemenea, se viziteaza Arcul lui Constantin, construit de catre Senat in 315 dH, in cinstea Imparatului Constantin ce l-a biruit pe Maxentiu. Capitoliul era centrul religios al romanilor, fiind si fortareata naturala a cetatii. Forul Roman, situat intre Colina Capitolina si Colina Palatina a jucat rol important in viata administrativa, jurídica si comerciala a Romei Antice. Si, bineinteles, Columna lui Traian, construita in 113 dH dupa cucerirea Daciei, si este marturia formarii poporului roman. Cazare Hotel Albani 4* (sau similar).

ZIUA III – 4 septembrie 2015

Mic dejun. Aceasta zi o dedicam bisericilor crestine ce adapostesc multe relicve sfinte : Biserica Sf Ap Pavel si Biserica Tre Fontane – locul de martiriu al Sf Ap Pavel, Biserica San Pietro in Vincoli ( cu Lanturile Sf Petru), Biserica San Giuseppe si la subsol sunt Carcerele Mamertinum unde a fost inchis Sf. Petru, Biserica Sfintii Apostoli – moastele Sf Apostoli Filip si Iacov ruda Domnului, Biserica Sf Cosma si Damian – cu moastele acestor sfinti, Biserica Santa Maria Magiore – sub altar se gaseste Leaganul Mantuitorului, preluat din pestera din Bethleem, Biserica Santa Scala ( Sfanta Scara pe care a pasit Domnul in timpul Patimilor Sale, scara preluata de Sf Imparateasa Elena din Pretoriul din Ierusalim. Se urca in genunchi de catre credinciosi de toate confesiunile), Biserica San Giovanni in Laterano – secolul al patrulea, construita de Sf Constantin cel Mare, prima biserica construita in Roma, actualmente, sediul episcopului Romei. Si , bineinteles ca un vom ocoli Catacombele Romane, cu marturii ale primilor crestini si ale vietuirii acestora. Cazare Hotel Albani 4* (sau similar).

ZIUA IV – 5 septembrie 2015

Mic dejun. Timp liber pentru a ne mai bucura de frumusetile inepuizabile ale Romei. Transfer de la hotel catre aeroport. Aterizare la Iasi cu cursa Tarom, in jurul orei 18.40

Nota:
Cazarile se vor face in: Roma

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

Tariful este stabilit pentru un număr minim de 25 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat cu cate 20 euro de persoana pentru fiecare 5 pasageri minus .

Asigurarea medicală este optionala.

Categoria hotelurilor este cea atribuită de ministerul de resort din Italia.

Programul pe zile şi ordinea vizitelor se pot modifica, in functie de situatiile de la fata locului.

Documentul necesar călătoriei: carte de identitate sau paşaport valabil cel puţin 3 luni de la data întoarcerii.

În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.

Compania aeriană, poate modifica fara justificari prealabile orarul de zbor, caz în care veţi fi anunţaţi.

Taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania de zbor fara acordul agentiei, ceea ce poate modifica pretul excursiei.

Servicii incluse:
- bilet de avion Iasi-Roma-Iasi
- 3 nopţi cazare in hotel de 4*
- mic dejun
- taxe de aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- ghid local vorbitor de limba romana in ziua a doua si a treia

Servicii neincluse:
• Taxa de oras de 6 euro/pers/noapte ce este incasata la receptia hotelului de catre Primaria Roma
• Intrarile la obiectivele turistice
• Transportul public intre obiective
• Se recomanda Pass Roma Card de 36 euro/pers ce asigura gratuitate la mijloacele de transport in comun, intrari gratuite la anumite muzee, reduceri la anumite expozitii si evenimente
• Cina 60 euro/persoana/sejur
• Cheltuieli personale
• Asigurarea medicala si/sau asigurarea storno (37 lei/ 46 lei)
• Excursii optionale


AGENTIA DE PELERINAJ
Iasi , str Arcu nr 1, Bloc Tarom, parter

Tel/fax:0232226350
Mobil:0729.849.665

www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro

Pe aceeaşi temă

11 Februarie 2015

Vizualizari: 1048

Voteaza:

Pelerinaj la Roma 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE