Pelerinaj de Rusalii la Manastirea Prislop

Pelerinaj de Rusalii la Manastirea Prislop Mareste imaginea.

RUSALIILE LA MĂNĂSTIREA PRISLOP
Pe urmele Parintelui Arsenie Boca


30-31 Mai 2015


,,Iubirea lui Dumnezeu fată de cel mai mare păcătos e mai mare decât iubirea celui mai mare sfănt fată de Dumnezeu.’’ Părintele Arsenie Boca.

Intalnire la ora 06.30 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Ploiesti - Sambata de Sus - Hateg - Sibiu – Ramnicu Valcea - Pitesti – Bucuresti.Program pelerinaj Manastirea Prislop

Ziua I :
Sambata . Plecare pe traseul mentionat, vom opri la Manastirea Ghighiu (unde se afla Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Sirianca, Manastirea Sinca Noua unde se afla moastele Sfantului Nectarie, Epitrahilul Pr. Arsenie Boca, moastele Sfintei Anastasia Romana, si un odor de mare preţ pentru noi creştinii Braul Maicii Domnului, Icoana Maicii Domnului vindecătoare de cancer "Pantanassa" Optional: Manastirea Sinca Veche, apoi Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, vizitam Izvorul Pr. Arsenie Boca si Mormantul Pr. Teofil Paraianu. Cazare la hotel/pensiune in Deva/Hunedoara.

Ziua II :
Duminica . Ora 06.00 plecam la Manastirea Prislop, pentru a ne inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca, marele nostru duhovnic, care a fost un neîntrecut propovăduitor al cuvântului evanghelic, se poate vizita in functie de conditiile meteo si acces ,, grota’’ (chilia) in care s-a nevoit Sfantul Ioan de la Prislop, participare la Sfanta Liturghie (Rusaliile). Plecam spre Bucuresti prin Defileul Oltului, cu o scurta oprire la Manastirea Cozia.

Tarif : 195 lei /pers. valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful este de 21
0 lei.

SUPLIMENT SINGLE: 50 LEI / persoana

AVANS MINIM: 50 LEI/PERS.

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat ;
- cazare o noapte la hotel, in camere duble/triple ;
- o cina;
- însoţitor de grup teolog.

Tariful nu include :
- Optional: vizita la Manastirea Sinca Veche - 10 lei.
– micul dejun, masa de pranz


VARSTA(ani) DENUMIRE TARIF CONDITII ACORDARE REDUCERE


0 – 1.99 copil GRATUIT Cazarea se face in camera dubla, in pat cu doi adulti, se achita doar masa 30 lei.
2 – 4.99 copil 150 LEI Cazarea se face in camera dubla, in pat cu doi adulti.
5 – 11.99 copil 180 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat suplimentar

CONDIȚII DE RETRAGERE:

1. 30 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 29-22 de zile calendaristice înainte de data plecării;
2. 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 21-16 de zile calendaristice înainte de data plecării;
3. 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.

NOTĂ

-  minorii trebuie să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor;
- programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
- distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735162701/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

 

.

29 Aprilie 2015

Vizualizari: 1626

Voteaza:

Pelerinaj de Rusalii la Manastirea Prislop 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE