Pelerinaj la Sfantul Serafim de Sarov

Pelerinaj la Sfantul Serafim de Sarov Mareste imaginea.

RUSIA: La Sf SERAFIM de SAROV. Sept-Oct , 550 euro

OFERTA SPECIALA, toamna 2015:

Autocar: 25 sept – 6 oct (12 zile): 550 euro, grup de 40 pers.
Avion: 27 sept – 4 oct ( 8 zile): 500 euro + avion, grup de 40 pers

PROGRAM:

Ziua 1: duminica 27 Sept 2015, seara : BINE ATI VENIT IN RUSIA!
AVION: plecare din Bucuresti sau Chisinau la Moscova (27 sept)
AUTOCAR: plecare din Bacau vineri 25 sept, pe ruta Kiev, Cernigov (cazare), Moscova, fara vizite pe traseu. Oprire pt Sfanta Liturghie, duminica dimineata.
Intalnirea celor doua grupuri la hotel in Moscova.



Ziua 2: luni, 28 sept: MOSCOVA
Zi dedicata Moscovei: Incepem inchinandu-ne la moastele sfintei protectoare a Moscovei, Sfanta Matrona. Apoi vizitam: Catedrala Mantuitorului, Piata Rosie si Kremlinul (patrimoniul UNESCO), Catedrala Vasilii Blajenii, Gradinile Alexander. Timp liber.
Cazare la Moscova hotel 3*.

Ziua 3: marti 29 sept: MOSCOVA
Vizita la Galeriile Tretiacov, Galeria Rubliov, icoana Sf Treime. Icoana originala Maica Domnului din Vladimir (cea mai venerata icoana a poporului rus). Dupa pranz, ple- care la Serghiev Posad, vizitarea marii Lavre a Sfintei Treimi a Sf Serghie de Radonej ( patrimoniul UNESCO). Cazare la hotel 3* in Serghiev Posad.

Ziua 4: miercuri 30 sept: INELUL DE AUR AL RUSIEI: MOSCOVA, VLADIMIR, MUROM
Optional: dimineata la ora 6 participare la slujba acatistului ( singurul moment din zi cand se deschide racla Sf Serghie de Radonej) si la Sf Liturghie. Dupa micul dejun, la ora 8,30 plecam pe traseul Inelului de Aur, spre Diveevo. Vizitam pe traseu:
Vladimir – prima capitala a Rusiei (sec 12), cu Catedrala Adormirii Maicii Domnului - prima biserica crestina din Rusia. Murom – Man. Schimbarea la Faţã si Man. Bunavestire, Sfintii Petru si Fevronia (ambii odihnesc in aceeasi racla), ne inchinam la moastele Sf. Constantin, Mihail si Teodor (tatal si fiii). Seara ajungem in zona Diveevo, cazare la Manastirea Sfintei Treimi a Sfantului Serafim de Sarov, hotelul manastirii .

Ziua 5: joi 1 oct (Acoperamantul Maicii Domnului): Sf SERAFIM de SAROV
Sf Serafim de Sarov, marele cuvios si staret, cel mai iubit sfant al Rusiei; ascet, iubitor al tacerii, pustnic, rugator, cel care a stat o mie de zile si nopti in rugaciune pe o piatra, cel caruia in timpul vietii i s-a aratat Maica Domnului de 12 ori.
Program: acatistul Sf Serafim de Sarov si Sfanta Liturghie. Vizita in „pustia de aproape” la izvorul tamaduitor al Sf Serafim de Sarov, baie in apele tamaduitoare. Procesiunea zilnica Drumul Maicii Domnului ( Kanafka ). Cazare la hotelul manastirii.

Ziua 6: vineri 2 oct: DIVEEVO, ORANKI, IVANOVO
Dimineata, la ora 8,30 ( dupa Acatstul Sf Serafim si inchinare la sfintele sale moaste) ple- care spre Manastirea Oranki (1643). Optional ( in functie de timp) parcurgem Siuzdal (1024, UNESCO). Seara ajungem la Jaroslav , cazare hotel 3*

Ziua 7: sambata 3 oct: JAROSLAVL, ROSTOV, SERGHIEV POSAD
Manastirea Tolga de langa Jaroslav (de la 1354) – moastele Sf Ignatie Briancianinov; Icoana Maicii Domnului de la Tolga, pictata de Sf Ap si Ev Luca – in sec. 16 a fost vindecat ţarul Ivan cel Groaznic. Sec XX, prima manastire de maici redeschisa in Rusia.
Dimineata participare la Sf Liturghie la Manastirea Tolga. Plecare la Rostov, inchinare la moastele Sf Dimitrie de Rostov si Sf Avraamie ( la anul 1000 i s-a aratat Sf Ioan Teologul, spunandu-i sa intemeieze o manastire la Rostov). Cazare la Serghiev Posad.

Ziua 8:
duminica 4 oct: MOSCOVA, SERPUHOV, OPTINA
Sf Liturghie la Lavra Sf Serghie de Radonej, apoi plecare la Moscova (ora 9).
Optional: ZBOR CATRE CASA. Se continua programul cu autocarul : SERPUHOV – Icoana Maicii Domnului Potirul Nesecat, izbavitoare de patima betiei.
Seara ajungem la Manastirea OPTINA, cazare la manastire.

Ziua 9: luni 5 oct: Optina, Kiev
Sfanta Liturghie la Man. Optina, inchinare la sfintele moaste ale staretilor Optinei si la mormintele mucenicilor din anul 1993. Plecare spre Kiev, cazare hotel 2*-3*

Ziua 10:
marti 6 oct: KIEV, BACAU, COMANESTI
Lavra Pesterilor din Kiev. Plecare spre Romania, ruta: Suceava, Bacau, Comanesti.
———————————————————————————————————–

PRET: 500 euro (grup 40 pers)
Pt grup mai mic: 530 euro ( grup 35 – 39 pers) / 570 euro ( grup 30 – 34 pers) / 625 euro ( grup 25 – 29 pers) / 699 euro ( grup 15 – 24 pers)

PRETUL CUPRINDE:
Cazari 7 nopti
Transport cu autocar turistic
Invitatia in Rusia si procedura de obtinere a vizei (obtinem viza pt Dv);
Insotitor din partea agentiei,
Preot insotitor, traducator

PRETUL NU CUPRINDE:
Taxa de viza (50 usd)
Transport avion,
Masa ( inclus doar micul dejun la Moscova)
Biletele de intrare la obiectivele turistice – maxim 40 euro
Asigurarea medicala (obligatorie pt viza)
Alte cheltuieli, netrecute la Pretul cuprinde

Pt TRANSPORT INTEGRAL CU AUTOCARUL (program de 12 zile) se adauga 50 euro (cazari Cernigiv, Optina, Kiev) la pretul de mai sus.

IMPORTANT :
• Pentru inscriere:
o copie dupa pasaport si buletin
o plata avansului
o incheiere asigurare storno ( optional)
o incheiere asigurare medicala( la o firma reasigurata la Coris, singura acreditata in Rusia).
• Avans necesar pentru inscriere: 30% din valoarea programului. Banii se vireaza in contul firmei MIRIAM MI TOURISM SRL-D la orice sucursala Raiffeisen Bank din tara, dupa care se emit documentele legale ( factura, contract, asigurari).
• Dosarul pt viza include:
o cerere-tip ( se obtine de la agentia noastra sau de la Consulatul Rusiei)
o 1 foto tip pasaport
o pasaport in original – valabil inca 6 luni de la data plecarii
o invitatia din Rusia de la o unitate acreditata ( asigurata de agentie)
o asigurare medicala
Dosarul pt viza se intocmeste cel tarziu cu 2 saptamani inaintea datei plecarii si se depune la agentie.
o Moneda indicata la cumparaturi in Rusia si Ucraina: USD.
o Programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale , dar se incearca, cu buna credinta, parcurgerea tuturor obiectivele, indiferent de ordinea de vizitare.
o In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
o In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.

• Firma MIRIAM MI TOURISM SRL-D, cod fiscal: 32941191, cont in euro la Raiffeisen Bank, nr. RO45 RZBR 0000 0600 1659 1530. Depunerea avansului / contravalorii pelerinajului se face la orice agentie Raiffeisen Bank din tara, direct la ghiseu, fara comision. Primiti dovada platii in contul firmei. Dupa depunere emitem factura fiscala, contractul cu turistul si asigurarea storno ( daca este cazul); actele se trimit prin posta persoanelor inscrise sau se inmaneaza personal in momentul inceperii programului.

MIRIAM MI TOURISM
Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180
E-mail : miriamturism@yahoo.com, miriamturism19@yahoo.com
Site: www.
miriamturism.ro

 

.
Pe aceeaşi temă

24 August 2015

Vizualizari: 2379

Voteaza:

Pelerinaj la Sfantul Serafim de Sarov 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE