Pelerinaj: SOCOTRA, cel mai atipic loc de pe Pamant!

 Pelerinaj: SOCOTRA, cel mai atipic loc de pe Pamant! Mareste imaginea.

Va invitam in SOCOTRA, cel mai straniu, cel mai atipic loc de pe Pamant!
Paradisul ascuns...

Cu siguranta nu ati stiut ca...

... datorita izolarii sale si conditiilor climatice specifice, Insula Socotra este astazi un paradis terestru ramas intact de 20 de milioane de ani, cu 300 de specii de plante si animale care traiesc numai aici ( o treime din cele 800 specii inventariate de specialisti), cu peisaje superbe si uneori ciudate, ca de pe alta planeta - acesta bio-diversitate de exceptie determinand oamenii de stiinta sa o includa in patrimoniul UNESCO ca site natural protejat la nivel mondial ( 70% din teritoriul insulei are acest statut!).Este socotit de ziaristii din intreaga lume cel mai straniu loc de pe Pamant!

... pe Insula Socotra se afla cea mai mare si mai veche padure de arbori de tamaie din lume, tamaia fabricata de localnici fiind vanduta in aur inca de pe vremea faraonilor egipteni ( care o foloseau in ritualurile religioase si pt mumificari...) Si astazi puteti cumpara de aici cea mai buna, cea mai autentica tamaie din lume, cu arome diferite, in functie de specia si vechimea arborelui din care este extrasa rasina.


Iar surprizele - placute ! - vor continua, daca ne veti insoti intr-un periplu de 9 zile pe Insula Socotra, intre 13 si 22 ianuarie 2015!

Detalii despre PROGRAM, CONDITII si COSTURI gasiti AICI.


Sf Ap Toma a increstinat, in anii 50 ai secolului intai, in drumul sau spre India, insulele Socotra, Maldive si Sri Lanka. Insula Socotra a fost crestina pana in secolul al zecelea, cand a imbratisat ( vrand - nevrand) islamul. In prezent in Insula Socotra toata populatia locala (40.000 locuitori) este musulmana - oameni simpli, ospitalieri si care au inteles ca unicitatea vietii lor poate fi pastrata numai pastrandu-si ecosistemul nealterat... Socotra - paradisul ascuns!

Pentru informatii si inscrieri, contactati-ne astfel:

Telefon: 0234.337.990 , Mobil: 0723.645.180 sau 0722.220.631.

Email: miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro.

Pe curand,
Maria Chirculescu,
MIRIAM MI TOURISM

03 Decembrie 2014

Vizualizari: 1363

Voteaza:

Pelerinaj: SOCOTRA, cel mai atipic loc de pe Pamant! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE