Pelerinaj Ucraina

Pelerinaj Ucraina Mareste imaginea.

Pelerinaj in Ucraina
9 septembrie-14 septembrie 2013
299 euro

ZIUA 1
9 septembrie - Plecare din Braila ora 04.00 si ne indreptam catre Vama Siret. Dupa tranzitarea granitei ne oprim la Manastirea Banceni. Aici ne putem inchina in Catedrala si la Paraclisul Sf. Serafim de Sarov, unde se afla o particica din Sfintele Moaste si din piatra pe care s-a rugat Sfantul o mie de zile. Continuam traseul catre Manastirea Poceaiev, una dintre cele mai mari asezari monahale ale Ucrainei ,traversand Nistrul si pitorestile peisaje ale malurilor lui . Cazare Hotel 3* , Poceaiev.

ZIUA 2
10 septembrie – Mic dejun . Dimineata (optional) la ora 06.00 se participa la Sfanta Liturghie, dupa care ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului (este coborata din catapeteasma numai dis de dimineata). Apoi ne inchinam la Moastele Sf. Amfilohie (ajutator in bolile de oase) si Iov, Urma Piciorusului Maicii Domnului si la Izvorul Maicii Domnului. Intram in pestera in care s-a nevoit Sf. Iov multi ani si de unde se auzeau cantari ingeresti. Ne indreptam catre Schitul Sf. Ana ; aici putem sa ne imbaiem in lacul cu ape tamaduitoare (recomandat sa aveti haine la schimb). Continuam drumul nostru catre Kiev (aprox 6 ore), unde vom ajunge seara tarziu. Cazare Hotel 3* Kiev.

ZIUA 3
11 septembrie – Mic dejun. Dimineata ne indreptam catre Lavra Pecerska; vizitarea celor doua pesteri care detin peste 120 Sfinte Moaste , Catedrala Adormirea Maicii Domnului, izvoarele Sf. Antonie si Sf. Teodosie - intemeietorii Lavrei, mormantul Sf. Ierarh Petru Movila, reprezentant de seama al neamului romanesc. Vizitam Pustia Kitaev unde se afla moastele Sfantului Teofil cel nebun dupa Hristos (Inspirat din viata sa, a fost realizat filmul Ostrov). In aceasta biserica se afla particele din moastele Sfantului Serafim de Sarov, epitrahilul si manecutele sfantului, precum si o parte din piatra pe care s-a rugat o mie de zile si o mie de nopti. Ne inchinam la mormantul Sfintei Dositeea, la care Sfantul Serafim de Sarov a venit sa ceara sfat duhovnicesc, pe cand aceasta se nevoia intr-o pestera. Vizitam pestera acesteia. Cazare Hotel 3* Kiev.

ZIUA 4
12 septembrie – Mic dejun. Plecam catre Cernigov unde vizitam Catedrala Sfintei Treimi din Cernigov, moaste Sf. Ierarh Teodosie, Sf. Ierarh Filaret si ale Sfantului Lavrentie; Manastirea Sfanta Treime (pestera si fantana Cuv. Antonie, veche de 1000 de ani cu apa tamaduitoare in special pentru ochi); Manastirea Adormirii Maicii Domnului de Elet unde se afla icoana facatoare de minuni. Ne vom opri si la Manastirea Sf. Gheorghe in satul Danevca (icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului “Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra”). Optional croaziera pe Nipru si tur de oras Kiev (cu autocarul). Cazare Hotel 3* Kiev.

ZIUA 5
13 septembrie– Mic dejun. Incepem ziua cu Manastirea Goloseevo si ne inchinam la moastele Sfantului Alexei si la mormantul Sfintei Alipia. Daca timpul ne permite ne vom inchina si la Manastirea Vedenskii (icoana Maicii Domnului “Indemnare la smerenie”, moastele Sf. Olimpiada si Sf. Dimitra); Manastirea Sf. Iona, care se afla in gradina botanica (moastele Sf. Iona, pestera Sf. Iona); Manastirea Teofania unde se afla izvorul Sf Pantelimon . Dupa turul orasului Kiev ne indreptam catre Kamenita , unde se afla vestita fortareata medievala poloneza . Cazare Hotel 3* Kamenita.

ZIUA 6
14 septembrie- Mic dejun. Ne indreptam catre Cernauti. Facem un tur al centrului orasului , unde se pot admira cele mai reprezentative cladiri : Teatrul, Primaria, etc. Ne inchinam in Cernauti , la Catedrala Sf Duh. Vizitam Universitatea, fostul Palat Mitropolitan si Biserica Sf. Nicolae. Tranzitam granita catre Romania. Ne inchinam la Moastele Sf. Ioan Cel Nou de la Arhiepiscopia Sucevei.


Servicii incluse:
- transport autocar modern, aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio – video;
- cazare 5 nopti cu mic dejun in hotel de 3* (clasificare locala);
- preot/ insotitor din partea agentiei , translator de limba ucraineana.

Servicii neincluse:
- optionale;
- intrarile la obiectivele turistice;
- asigurarea medicala si asigurarea storno
Grup minim 25 pasageri

AGENTIA DE PELERINAJ
www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro
tel/fax 0232226350
mobil 0729849665

Pe aceeaşi temă

06 Septembrie 2013

Vizualizari: 1830

Voteaza:

Pelerinaj Ucraina 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE