Pelerinaje la Manastirile din Romania

Pelerinaje la Manastirile din Romania Mareste imaginea.

Pelerinaje la Manastirile din Romania - Plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov

1)11-14 Sept 2014 - "Inaltarea Sfintei Cruci" - Pelerinaj la Manastirile din Dobrogea si Bulgaria la Balcic: Castelul Reginei Maria


Programul cuprinde: Manastirea Sf. Maria Techirghiol, inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Papacioc, Manastirea Sf. Filip: moastele Sfintilor Martiri, Manastirea Dervent: cruci tamaduitoare, izvor tamaduitor, Icoana Maicii Domnuluif acatoare de minuni, Manastirea Pestera Sfantului Andrei: inchinare la Moastele Sf. Andrei. Relaxare si plimbare pe malul Marii Negre. Bulgaria: Castelul Reginei Maria de la Balchik, Gradina Botanica, Cap Kaliakra. Manastiri din Tulcea: Manastirea Saon, Manastirea Cocos, Manastirea Celic-Dere, Delta Dunarii.


 
 

Pentru acest pelerinaj plecari din Bucuresti si Ploiesti.
Pret 220 Lei/persoana

2) 27-28 Septembrie 2014 – Pelerinaj la PRISLOP, comemorare ziua de nastere a Parintelui Arsenie Boca.

Programul cuprinde:
Ziua I: Bucuresti - Ploiesti - Brasov – Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus - Sibiu - Alba Iulia - Aiud: Rapa Robilor, inchinare la Sfintele Moaste ale Sfintilor Martiri din inchisorile comuniste - Alba Iulia Catedrala.Ziua II: Manastirea Prislop, participare la Sfanta Liturghie, inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, chilia Sf. Ioan de la Prislop.
Pret 150 Lei/persoana3) 4 Oct. 2014 - "TainaSfantului Maslu" - Pelerinaj la Manastirile din Buzau

Programul include: Manastirea Muntioru - drumetie, Parintele Macarie, Manastirea Ciolanu, Tabara de sculptura Magura, Vulcanii Noroiosi, Manastirea Jercalai.
Pret 60 Lei/persoana4) 9-12 oct. 2014 - Pelerinaj la Iasi, Praznic Sfanta Cuvioasa Parascheva

Plecare SEARA 9 oct. din Bucuresti, Ploiesti si Brasov spre Catedrala Mitropolitana, se trece pe la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Programul cuprinde, in functie de timpul necesar trecerii pe la Sfintele moaste, Manastirile din Iasi: Vladiceni: intalnire cu Parintele Calistrat, Sfintii Trei Ierarhi, Cetatuia, Hadambu: icoane facatoare de minuni si apoi Manastirile din Neamt: Manastirea Sihastria: mormantul pr. Cleopa Ilie, Manastirea Sf. Mina: moastele Sf. Mina, Boroaia la Parintele Argatu, Manastirea Neamt, Manastirea Petru Voda: rugaciune la mormantul Parintelui Justin Parvu, (locurilesunt limitate, inscrieri timpurii).
Pret 155Lei/persoana


Inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041,pelerinaje_ro@yahoo.com
http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com
Apologetikos SRL – La drum cu sufletul!


Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin intermediul pelerinajelor la Manastiri. Pentru realizarea programelor, daca este necesar, transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, intalniri cu mari duhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri.

Observatii:
1. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea, taxele de trecere cu bacul sau de trecere a granitei, acolo unde este cazul.

2. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca sunt solicitari, fiind in sarcina pelerinilor sa isi asigure mancare la pachetel si/sau sa se aprovizioneze cand autocarul opreste. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.

3. Cazarea se achita la Manastire 15-35lei/persoana/zi, in functie de Manastire, daca nu se specifica altfel in programul evenimentului. Cazarea se face la Manastiri in conditiile oferite de acestea (la comun, multe paturi, grupuri sanitare comune). In cazul in care se solicita confort sporit la cazare, numai unde este posibil, este necesara rezervare si se plateste diferenta de confort, pensiunile au camere de 2-3-4 persoane. In functie de disponibilitate, locul de cazare se poate modifica.Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare. Inscrierile au inceput la data publicarii ofertei (noiembrie 2013).

4. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului).

Pe aceeaşi temă

04 Septembrie 2014

Vizualizari: 2535

Voteaza:

Pelerinaje la Manastirile din Romania 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE