Pelerinaje la Manastirile din Romania 2014

Pelerinaje la Manastirile din Romania 2014 Mareste imaginea.

1) 1-2 Noiembrie 2014 Pelerinaj la PRISLOP: mormantul Parintelui Arsenie Boca Manastirea Cotmeana, Manastirea Cozia, Manastirea Prislop, Manastirea Lainici. Rugaciuni la mormantul Parintelui Arsenie Boca sambata seara si duminica la Sfanta Liturghie. Pret 150lei/persoana

2) 8 Noiembrie 2014(S) – Praznic Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Pelerinaj la Giurgiu cu traversare in Bulgaria la Pestera Sfantului Dimitrie cel Nou. Inchinare la moastele celor trei Sfinti: Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusul si Sfantul Dimitrie Basarabov. Programul include: Manastiri din Giurgiu: Biserica Draganescu: pictura vizionara a Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Sfantul Ioan Rusul: inchinare la moastele Sf. Ioan Rusul, Manastirea Comana: moastele Sf. Nectarie (praznic 9 nov), BULGARIA: Pestera Sfantului Dimitrie Basarabovo. Carte de identitate obligatorie a Pret 60lei/pers3) 27-29 Noiembrie 2014 - Parastasul Parintelui Arsenie Boca, comemorare 25 de ani, 1989-2014. Plecare seara 27 nov ora 18,00 direct la Manastirea Prislop, inchinare si rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Participare la Sfanta Liturghie si Parastas. Manastirea Ramet: icoana Maicii Domnului Pantanassa, moastele Sf. Ghelasie de la Ramet, AIUD: inchinare la moastele Sfintilor Martiri din inchisorile comuniste, Manastirea Recea. Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov. Pret 155Lei/persoana

4) 30 Nov. 2014 – “Sfantul Apostol Andrei” – Praznic Manastirea Pestera Sfantului Andrei.Programul cuprinde: Manastirea Dervent, Manastirea Pestera Sfantului Andrei: inchinare la Sfintele moaste ale Sf. Andrei, Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul. Pret 85Lei/persoana


5) 7 Decembrie 2014 – Praznic Sfanta Mucenita Filofteia de la Arges Manastirea Argesului: inchinare la Sfintele moaste ale Sfintei Filofteia, Sfanta Liturghie de praznic, Manastirea Negru Voda: inchinare la moastele Sfantului Ioanichie cel Nou, Manastirea Namaiesti: icoana Maicii Domnului atribuita Evanghelistului Luca, Manastirea Dealu. Pret 60lei/persoana

6) 14 Decembrie 2014 – “Daruind vei Dobandi” -Milostenia. Pelerinaj la Manastirea Marcus (10 fetite orfane aflate in ingrijirea Maicilor). Programul cuprinde: Manastirea Suzana, Manastirea Cheia, Manastirea Marcus, Biserica Chichis: icoana pictata de Parintele Arsenie Boca, Sf. Gheorghe, intalnire cu Parintele Cucu (optional) Pret 60lei/persoana7) 27-28 Dec 2014 – “Craciun la Manastire” - Intalnire cu un mare Duhovnic: PreaCuviosul Parinte Ioasaf de la Manastirea Cotmeana - Fiecare pelerin va avea ocazia de a sta de vorba cu Parintele pentru sfaturi duhovnicesti. Sfanta Liturghie, Vecernie, Colinde la Manastirea Cotmeana Pret 100lei/persoana

Inscrieri: 0742268568, 0724525041, d-na Adriana
http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com
http://www.pelerinajeprislop.blogspot.com


Va oferim servicii de relaxare, dezvoltare personala si reculegere prin intermediul pelerinajelor la Manastiri si alte evenimente. Pentru realizarea programelor transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, intalniri cu mari duhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri.Daca nu este specificat altfel, cazarea NU este inclusa, dar este rezervata si poate varia functie de fiecare pelerinaj.

Observatii si conditii de participare:
ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.

1. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea, taxele de trecere cu bacul sau de trecere a granitei, acolo unde este cazul.

2. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca sunt solicitari, fiind in sarcina pelerinilor sa isi asigure mancare la pachetel si/sau sa se aprovizioneze cand autocarul opreste. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.

3. Cazarea se achita la Manastire 15-35lei/persoana/zi, in functie de Manastire. daca nu se specifica altfel in programul evenimentului. Cazarea se face la Manastiri in conditiile oferite de acestea (la comun, multe paturi, grupuri sanitare comune). In cazul in care se solicita confort sporit la cazare, numai unde este posibil, este necesara rezervare si se plateste diferenta de confort, pensiunile au camere de 2-3-4 persoane. In functie de disponibilitate, locul de cazare se poate modifica. Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare. Inscrierile au inceput la data publicarii ofertei (noiembrie 2013).

4. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului).

5. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (fara exceptie, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii). Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza numai daca sunt deschise publicului in perioada respectiva. Ne rezervam dreptul de a modifica oferta in orice moment, fara preaviz.

6. Preturile sunt valabile pentru grup de minim 45 persoane. Daca grupul este mai mic de 45 persoane, pelerinii vor fi informati asupra costurilor suplimentare daca acestea exista, costuri ce nu depasesc 15% din pretul transportului. In cazul in care majorarea depaseste 15%, pelerinul poate solicita rambursarea sau poate opta pentru un alt pelerinaj.

7. Programele cuprind foarte multe obiective pentru a fi cat mai utile pelerinului pentru a atinge scopul propus. In functie de evenimente intalnite pe traseu: conditii meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sarbatori si evenimente speciale, ce nu pot fi prevazute, este posibila depasirea orei 24 la intoarcerea acasa.

8. In cazul neprezentarii pelerinului la locul de imbarcare la data si la ora stabilita, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa si nu i se va rambursa suma achitata.

9. Locul debarcarii este acelasi cu locul de imbarcare, in fiecare oras, fara exceptie.

Pe parcursul anului pot apare si alte oferte sau modificari ale programului. Vizitati site-ul nostru pentru detalii:
http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com
http://www.pelerinajeprislop.blogspot.com

Pe aceeaşi temă

23 Octombrie 2014

Vizualizari: 2368

Voteaza:

Pelerinaje la Manastirile din Romania 2014 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE