Pelerinaje de suflet pentru suflet. Tarife speciale

Pelerinaje de suflet pentru suflet. Tarife speciale Mareste imaginea.

Pelerinaje de suflet pentru suflet
Tarife speciale

Va invitam in pelerinaje de suflet pentru suflet. Agentia Korkira Travel ofera tarife special pentru:

Pelerinaj in Tara Sfanta de Boboteaza pe stil vechi - minunea intoarceri Iordanului - 570 EUR - cu toate taxele incluse si transfer cu autocarul catre aeroport Otopeni-14.01-20.01.2014

Credinciosii care participa la slujba de sfintire dau marturie ca, pentru cateva clipe, apele Iordanului se intorc inapoi, curgand dinspre Marea Moarta spre Marea Galileii, adica dinspre varsare spre izvoare, spre a cinsti astfel, in felul lor, marele praznic. Cei care au baut din apele Iordanului in aceasta zi, au observat ca acestea sunt sarate, iar nu dulci, dupa cum sunt de obicei; acest lucru este explicat prin faptul ca, intorcandu-se inapoi, raul aduce cu sine ape sarate din Marea Moarta.

Acest lucru da si el marturie despre prezenta Ziditorului si a Mantuitorului lumii. Intoarcerea raului Iordan inapoi este profetita inca din Vechiul Testament, despre aceasta citind astfel: "Ce-ti este tie, mare, ca ai fugit? Si tie, Iordane, ca te-ai intors inapoi? Muntilor ca ati saltat ca berbecii si dealurilor, ca mieii oilor? De fata Domnului s-a cutremurat pamantul, de fata Dumnezeului lui Iacob, Care a prefacut stanca in iezer, iar piatra in izvoare de apa. Nu noua, Doamne, nu noua, ci numelui Tau se cuvine slava, pentru mila Ta si pentru adevarul Tau" (Psalmi 113, 5-9).

Pelerinaj Invierea Domnului in Tara Sfanta - Coborarea Sfintei Lumini - oferta speciala 595 EUR, pentru inscrierile timpuri cu toate taxele incluse 17.04-24.04.2014

In mod suprafiresc ea este o minune dumnezeiasca necuprinsa de mintea noastra, care se repeta din an in an, in Sambata Mare, de aproape 20 de veacuri. Este cea mai mare minune din zilele noastre vazuta atat de credinciosi, cat si de necredinciosi. Este minunea care uimeste toata mintea si dovedeste oamenilor pana la sfarsitul veacurilor ca Hristos, lumina lumii si Mantuitorul sufletelor noastre, a inviat din morti a treia zi, daruind tuturor viata vesnica.

 


 

Pelerinaj in Tara Sfanta-Israel-muntele Sinai-Manastirea Sf.Ecaterina - 650 EUR oferta speciala-locuri limitate, perioada 7.05-15.05.2014

Muntele Sinai, numit intre localnici si cu numirea de "Jebel Musa", adica "Muntele lui Moise", este unul dintre cei mai insemnati si cunoscuti munti din Peninsula Sinai, Egipt. Acesta este locul in care Dumnezeu a dat omului poruncile Sale, acesta este locul in care Moise s-a ostenit spre primirea Tablelor Legii.

Manastirea "Sfanta Ecaterina" este, de aproape un mileniu si jumatate, unul din cele mai celebre centre de pelerinaj ale Ortodoxiei si o cetate a spiritualitatii patristice si filocalice. Puterea cu care a traversat secolele este vizibila in arhitectura ei: un adevarat colos din piatra, zidit si pastrat aproape in forma initiala, de la imparatul bizantin Justinian cel Mare, din anii 550-551.


Pelerinaj Grecia pe urmele Sfintilor -oferta speciala 235 de EUR - 7 zile - locuri limitate 18.05-24.05.2014

Manastirea Sfanta Treime din insula Eghina este cunoscuta mai ales pentru pastrarea in mareata ei biserica a Moastelor Sfantului Ierarh Nectarie Taumaturgul. Recent canonizat de catre Biserica Ortodoxa a Greciei, Sfantul Nectarie a fost episcop de Pentapole si ctitor al Manastirii "Sfanta Treime" din insula Eghina.


Pelerinaj Ucraina - 175 EUR cu plecare din Brasov, 7 zile - 27.05-3.05.2014, 7.07-13.07.2014
 

 Pelerinaj in Capadocia - 690 EUR 10 zile - cu avionul pana la Istanbul perioada 25.09-4.09.2014

Valea Ihlara, situata langa Muntele Hasan si Muntele Melendiz (doi din cei trei munti vulcanici din Capadocia) reprezinta un canion cu o adancime de aproximativ 100 m , format de raul Melendiz in urma cu milioane de ani. Valea incepe in satul Ihlara si se sfarseste cu Manastirea Selime, din satul cu acelasi nume, dupa o distanta de 14 km.

Cea mai spectaculoasa parte a vaii o reprezinta primii 7 km, din satul Ihlara pana in Belisirma, unde se pot vedea multe din bisericile rupestre. Aceste nenumarate grote, mai mult sau mai putin inaccesibile, erau menite sa-i atraga pe anahoreti, pentru acelasi motiv ca si deserturile din Egipt si din Palestina. Altele par a fi din epoca iconoclasta. Dar majoritatea dateaza din perioada in care regiunea cunoscu o noua prosperitate si un aflux de populatie, intre inlaturarea pericolului arab sub Constantin al VII-lea Porfirogenetul (913-959) si invazia turcilor seldgiucizi sub Constantin al X-lea Ducas (1059-1067).

Pentru mai multe informatii:
https://www.facebook.com/pages/Pelerinaj-la-Ierusalim/563600577026498
http://www.pelerinaj-ierusalim.ro/
http://pelerinajierusalim.blogspot.ro

 

Pe aceeaşi temă

29 Noiembrie 2013

Vizualizari: 3381

Voteaza:

Pelerinaje de suflet pentru suflet. Tarife speciale 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE